Talvar Racingu võidusõitjaist teenisid mõlemal päeval nii eelfinaalis kui ka finaalis esikoha Priit Sei (Rotax Masters) ja Aavo Talvar (Rotax Max), laupäevasel etapil kuulus Talvar Racingule ka parima meeskonna karikas.

Rotax Mastersis püsib Priit Sei võitmatuna juba juuni algusest saadik. Hiiumaalgi tulid kõigis sõitudes võidud selge vahega ning Priidu edu sarjaliidrina on nüüd lähima jälitaja ees 24 punkti.

Rotax Maxis võitis Aavo Talvar samuti mõlemad eelfinaalid ja mõlemad finaalid ning jätkab meistrivõistlustel täiseduga – ainsa sõitjana kõigi klasside peale. Väga head sõitu tegi ka Ron Donald, kes Käinas lõpetas kõik sõidud kolmandana. EMV tabelis on tema päralt neljas koht. Paul August Lääne oli reedeses finaalis viies ja laupäeval kuues, sarja punktiarvestuses on ta hetkel seitsmes.

Kõige arvukamas ja konkurentsitihedamas klassis Rotax Junior oli Talvar Racing seekord esindatud nelja sõitjaga, oma esimese võistluse selles klassis tegi Ants Markus Karu. Varem Mini 60-kardil silma paistnud Ants ei tundnud kogenumate kaasvõistlejate ees mingit aukartust. Reedel lõppes finaal küll kokkupõrke järel katkestamisega, kui laupäeval sai ta 17 startija hulgast igati korrraliku kaheksanda koha. Avariiderohketes sõitudes ei pääsenud kahjuks teisedki Talvar Racingu sõitjad seekord esikolmikusse: Karl Leesmaa tulemuseks finaalides jäid vastavalt 6. ja 4. ning lätlasel Valters Zviedrisel 10. ja 9. koht, kuna Daniel Bittman oli reedel 14. ja laupäeval katkestas. EMV punktiseis annab Karlile neljanda ja Valtersile kuuenda koha.

Eesti meistrivõistlustel jääb sõita veel kaks etappi, neist järgmine peetakse 16. augustil Põltsamaal.