Tänavu Eestis meistritiitlit jahtiv ning Lätis tiitlit kaitsv Rätsep osales rahvusvahelises tippkonkurentsis eelmise aasta sügisel Prantsusmaal toimunud Rahvuste krossil, kus ta oli üks Team Estonia sõitjatest, kes sai koos Tanel Leoki ja Harri Kullasega väga kõrge neljanda koha. Sellel aastal on ta osalenud ainult Eestis ja Lätis toimunud võistlustel, kuid nüüd saab ta taas maailma tippudega koos stardipuu taha asuda.

Rätsep, kes enne MM-etappe osaleb eeloleval nädalavahetusel Läti meistrivõistluste etapil, oli kerkinud võimaluse üle pisut üllatunud: "Olen meelitatud ja põnevil päevakorda kerkinud võimalusest MM-i paremikuga rinda pista. Loomulikult oli see minule emotsionaalne üllatus, et Honda Europe koostöös PMC Honda Racingu ja 24MX Honda Racinguga minule sellise pakkumise tegi. Tänaseks olen juba maha rahunenud ning enda mõtted eelseisvate MM-etappide peale seadistanud. Kindlasti saavad need kaks võistlust rasked olema, sest pean seal taas pikkade sõitude ja kiire hooga harjuma."

"Võimalus meeskonna poolt on aga vägev ning eelkõige suured tänud meie Baltikumis tiirlevale PMC Honda Racing meeskonnale ja toetajatele võimaluste eest sõita, treenida, areneda ning nüüd enda vormi MXGP sarjas lihvida. Kahjuks pean selle projekti raames küll loovutama ühe Eesti meistrivõistluste etapi, kuid antud võimalus on seda väärt. Omalt poolt proovin teha rajal õigeid otsuseid ja anda endast parim," lubas Rätsep.

"Tänu Honda ühtsele organisatsioonile on loodud võimalused Honda sportlaste liikumiseks sarjades ja Honda teamides. Lojaalsus ja kõrgel tasemel ettevalmistus andis Priidule võimaluse osaleda eelseisvatel MM-etappidel Honda Europe poolt toetatud MX24 Lucas Oil Honda Teami koosseisus.
Siinkohal tänusõnad PMC Honda Racing Teamile ning kõigile toetajatele. Meie ühised ponnistused kannavad vilja ja on tõestuseks, et õigesti tehtud valikud annavad uusi võimalusi," lisas Aivo Mälk Honda Motor Europe Ltd. Eesti filiaalist.

PMC Honda meeskonna juht Juss Laansoo on samuti oma sõitja ühe tähtsaima võimaluse üle õnnelik: "Priidu osalemine Hispaania ja Prantsusmaa MM-etapil on väga hea uudis. See on näide Honda tugevast võidusõiduprogrammist, mis ulatub ka Baltikumi. See on ühtlasi ka tunnustus Priidule tugeva töö eest ja tunnustus meeskonnale järjepidevuse eest. Praegustele noortele on see aga ilus näide, et tugeva programmi ja järjepideva tööga on võimalik ka kodust MM-karuselli jalg ukse vahele saada."