MX Open klassis läks viimasele etapile liidri ja soosikuna vastu Priit Rätsep (Red Moto Honda Racing). Esimeses sõidus asus aga liidrikohale Heido Havam (KTM Racing Team), kellest varsti möödusid Lauri Lehtla (KTM Racing Team) ja Priit Rätsep. Rätsep möödus sõidu viimases osas Lehtlast ja kindlustas endale sõiduvõiduga tänavuse teise meistritiitli, seda siis lisaks päev varem võidetud MX2 klassi tiitlile. Rätsepa ja Lehtla järel lõpetas esimese sõidu Havam, kes suutis selja taga hoida Andre Parki (Red Moto Honda Racing).

Teises sõidus oli stardis kukkumine, kus üheks osaliseks ka Rätsep, mees sai koos Ardo Kauritiga kiirelt rajale tagasi. Peagi oli Rätsep teisel kohal, kuid liidrina sõitvast Lehtlast tal mööduda ei õnnestunud ja nii sai Lehtla etapivõidu Rätsepa ja Havami ees, viimane oli teises sõidus neljas, Andero Lusbo (Kagu MK) järel. Hooaja kokkuvõttes kuulus Rätsepa järel hõbe etapi vahele jätma pidanud Rannar Uusnale (KTM Racing Team), pronks aga Jüri Triisale (Red Moto Honda Racing).

Hartwall Jaffa 65cc klassis saabus selgus esimese stardi esimeses kurvis, kui kukkus Jan Jakobson (KTM Racing Team), kes oli üks tiitlipretendentidest. See tegi asjad lihtsamaks Tamur Talvikule (Paikuse MK), kes sõidu võitis ja sellega ka tagas endale meistritiitli. Jakobson sõitis ennast teiseks ja sõidus oli kolmas Arnas Milevicius (Red Moto Honda Racing). Teises sõidus oli kiireim taas Talviku, Milevicius teine ja kolmas Makar Šatalov, kes avasõidus kukkus ja peale meedikute kontrolli taas rajale naases. Etapivõit Talvikule, Milevicius teine ja kolmas Andreas Hiiemägi (Kose AMK). Selle hooaja hõbeda sai endale Jan Jakobson ja pronks läks Leetu, Arnas Mileviciusele.

MX2 jun klassis võitis mõlemad sõidud Karlis Sabulis (Suzuki Team Estonia), kellele kuulub ka tänavune Eesti meistritiitel, avasõidus lõpetas tema järel teisel kohal Karel Kutsar (Suzuki Team Estonia), kes päev varem tuli Hartwall Jaffa 85cc klassi Eesti meistriks. Kolmas oli Henri Roosiorg (Tartu MKK). Teise sõidu võitis taas Sabulis, teine Janis Sturiska ja kolmas Roosiorg. Sabulisele etapivõit Roosioru ja Kutseri ees.

Quadide klassis läks meistritiitel Soome, kui selle kindlustas endale avasõidus teisena lõpetanud Olli Koskela. Sõidu võitis Kaspar Kangur (Paikuse MK), kolmas oli Karlis Meldrays. Kõva duelli pidasid maha Priit Järvloo (Kose AMK) ja Andro Halliko (Saku MK), Halliko sõitis ennast sellele kohale viimaselt kohalt, kui mehe start ebaõnnestus. Nende kohad olid esimeses sõidus neljas ja viies.

Teises sõidus jäi Koskela liidrikohalt mõneks hetkeks raja äärde, kuid naases siis taas ja sai üheksanda koha. Sõidu võitis Meldrays, teine oli Halliko ja kolmas Ralf Reinfelds. Etapivõit kuulus Meldrays’ile Halliko ja Koskela ees. Hõbe meistrivõistlustelt aga Järvloole, kes edestas hooaja kokkuvõttes pronksi saanud Hallikot ühe punktiga.

Külgvankrite klassis said hooaja viimase etapivõidu Arnolds Silis ja Lauris Daiders, edestades Kert Varikut ja Erkki Kõivu (AYR Racing Team) ning Marko Miili ja Maarek Miili (Kose AMK). Meistriteks tulid Varik ja Kõiv, hõbe kuulus Arnolds ja Gints Silisele, pronks aga Ülar Karingule ja Juhan Paabstelile.