MX1 klassi avasõitu juhtis algusest võiduka lõpuni Harri Kullas (Husqvarna, Sõmerpalu MK), kelle järel sai teise koha kvalfikatsiooni kiireim Priit Rätsep (Honda, PMC Addinol Honda Racing), kes möödus sõidu esimeses kolmandikus sõidu lõpuks kolmandana lõpetanud Tanel Leokist (Husqvarna, Sõmerpalu MK).
Teist sõitu asus juhtima aga Rätsep, kuid peagi möödus temast Kullas ja seda duot jälitas omakorda Leok, kes pidi aga suitsema hakanud tsikli tõttu tempot alandama ja lõpujoone ületas ta lõpuks kuuendana. Kullas, kes sõitis juba päeva neljandat sõitu, tegi väikse trajektooriapsu ja Rätsep kasutas seda kohe ära ning pääses esimeseks ja hakkas väsinud konkurendi ees vaikselt vahet suurendama ning võttis lõpuks kindla esikoha. Kullase järel lõpetas kolmandana avasõidu neljas mees Erki Kahro (Honda, Estonian Express Racing).
Kahe sõidu kokkuvõttes oli esimene Rätsep, kes kogus Kullasega võrdselt 47 punkti, kolmanda koha sai Kahro (38 p). Viimasele etapile läheb meistrivõistluste liidrina vastu Leok, kellel on koos 174 punkti, teine on Rätsep (150 p) ja kolmas Tihemetsas viienda koha saanud Andero Lusbo (Yamaha, Kagu MK, 135 p), kellest Kullas jääb nüüd maha ainult 1 punktiga.

Kullas ja Leok osalesid sarnaselt eelmistele etappidele ka MX2 klassis. Esimeses sõidus sai kvalifikatsiooni kiireima aja teinud Leok kohe esimeseks ja sõitis terve sõidu Kullase ees liidrikohal kuni võiduka lõpuni.
Teises sõidus oli aga olukord täpselt vastupidi ning sellest võidukihutamisest tuli kindel võit Kullasele Leoki ees. Kummaski sõidus sai kindla kolmanda koha eelpoolmainitute klubikaaslane Karel Kutsar (Husqvarna).
Kahe sõidu kokkuvõttes saavutas etapi esikoha Kullas, Leoki ja Kutsari ees. Meistrivõistluste kindel liider on Tanel Leok (191 p), kellele järgneb onupoeg Aigar (Yamaha, Sõmerpalu MK, 150 p), kes oli Tihemetsas viies. Temast 9 punkti kaugusele jääb Kullas.

MX125 avasõidu võitis eelmise aasta juunorite 85cc MM-hõbe Meico Vettik (KTM, KTM Racing Estonia), kes möödus sõidu lõpuosas sõitu pikalt juhtinud Andreas Hiiemäest (Husqvarna, Kose AMK), kellest napi sekundi jäi lõpuks Jan Jakobson (Yamaha, Sõmerpalu MK).
Vettik võttis ka teisest sõidust võidu, kuid seekord asus ta liidrikohale juba alguses. Teiseks sõitis end seekord Jakobson, kes tõusis sellele kohale sõidu keskel, kui Hiiemägi vea tegi ja mitu kohta langes. Kolmandana ületas lõpujoone avasõidu kuues lätlane Niks Suna (KTM).
Kahe sõidu kokkuvõttes võitis seega Vettik (50 p), teine Jakobson (42 p) ja kolmas teises sõidus lõpuks neljandaks sõitnud Hiiemägi (40 p). Sarja liidrina läheb finaaletapile vastu Hiiemägi (169 p), teine on Jakobson (148 p) ja kolmas Tihemetsa kuues Henry Vesilind (KTM, 129 p).

85cc finaaletapil võidutses lätlane Edvards Bidzans (Yamaha, 47 p), kes oli avasõidus teine, kuid võitis kindlalt viimase sõidu. Teise koha sai mõlemad sõidud kolmandana lõpetanud Romeo Karu (KTM, KTM Racing Estonia, 40 p) ning kolmanda lätlane Karlis Reišulis (Husqvarna, 38 p), kes oli avasõidus viies, kuid viimases kindlalt teine. Eesti meistriks tuli aga suure eduga lõpuks 174 punkti kogunud Karu, kellele järgnesid Tihemetsa viies Kevin Sleng (KTM, Kose AMK, 135 p) ja finaaletapilt puudunud Mikk Martin Lõhmus (KTM, PMC Addinol Honda Racing, 114 p).

65stel võitis eestlaste rõõmuks mõlemad sõidud Joosep Pärn (KTM, Pärnu MC, 50 p), kellele kokkuvõttes järgenesid sõidud teise ja kolmandana lõpetanud Läti poiss Kirils Maslovs (Husqvarna, 42 p) ning tema kaasmaalane Janis Reišulis (KTM, 37 p), tema oli sõitudes vastavalt kuues ja teine. Pärn tuli ka 149 punktiga Eesti meistriks, teise koha sai Tihemetsast eemale jäänud Janis Kubulins (120 p), kellest ainult punkti kaugusele jäi Richard Paat (KTM, AYR Racing Team), kes oli Tihemetsas 7.

Veteranide eelviimase etapi võitis Heigo Lauren (Yamaha, Yamamoto RC, 47 p), tema oli avasõidu teine, kuid võitis viimase, kuna esimeses sõidus kindla võidu saanud ja teist sõitu samuti juhtinud lätlane Leons Kozlovskis pidi viimase sõidu paar ringi enne lõpu kütuse lõppemise tõttu katkestama. Teise koha sai päeva lõpus sõidud kolmanda ja teisena lõpetanud Valdur Kahro (Honda, Estonian Express Racing, 42 p) ja kolmanda kummaski sõidus neljandaks tulnud Venemaa sõitja Mihkail Gudkov (KTM, 36 p). Meistrivõistluste liider on Lauren (169 p), kellest 6 punkti kaugusele jääb Kahro, kolmas on Urmas Heliste (Kawasaki, Kagu MK, 120 p), tema oli Tihemetsas 6.

Homme on Tihemetsas rajal kolme- ja neljarattalised masinklassid, kus quadidel ja külgvankritel selguvad kõik Eesti meistrid ja karikavõitjad. Võistluste avamine toimub kell 11:00 ja esimene start antakse 11:30.