Kõige kiiremas S1 klassis asus esimest sõitu juhtima möödunud aasta Eesti meister soomlane Sami Salstola (TM), keda jälitasid eelmise Tabasalu etapi võitnud Prants Pals ja tänase kvalifikatsiooni kiireim Patrick Pals (mõlemad TM, Türi AMK). Pea kümme ringi sõideti väikeste vahedega samas järjestuses, kuid siis sai Patrick oma nooremast vennast mööda ja püüdis kohe soomlase kinni ning mõned ringid hiljem suutis juba ise liidriks tõusta ja võttis ka võidu. Teisena ületas lõpujoone kindlalt Salstola ning kolmandana Prants Pals.

Teise sõidu stardist pääses taas kõige paremini minema Salstola ja taas oli tema selja taga Prants Pals. Patrick Palsil ei õnnestunud lähe kõige paremini, kuid avaringi lõpuks oli taas tuttav kolmik koos. Noored mehed kihutasid ratas rattas mitu ringi, kuid siis Patrick Pals kukkus ja jäi esiduost maha. Salstola suutis Prants Palsiga väikse vahe sisse sõita ja tundus, et olukord jääbki nii, kuid Palsid suurendasid tempot ja vähendasid soomlasega vahet. Lõpplahendus saabus alles viimase ringi kruusalõigu lõpus, kui Prants Pals võttis käsile otsustava rünnaku ja pääseski efektse manöövriga Salstolast mööda ning suutis väikest vahet võiduka lõpuni hoida. Patrick Pals soomlasele aga ohtlikuks ei saanud ja nii kuulus Salstolale teine koht.

Kahe sõidu kokkuvõttes pälvis esikoha Prants Pals, kes kogus vend Patrickuga võrdselt 45 punkti, poodiumi madalaimale astmele tõusis Salstola, kes kaotas vendadele ühe punktiga.

Sarnaselt S1 klassile võistlevad SuperQuadi klassi sõitjad Eesti meistritiitlile. Raplas võttis taas kindla esikoha lätlane Rinalds Dislers-Kirilko (Honda), kes oli löömatu ka eelmisel etapil Tabasalus. Raplas tuli tal esimeses sõidus sisse küll üks sõiduviga, mis lubas mõneks ajaks esimeseks tõusta Reimo Kerdt'il (Honda, Estonian Supermoto RT), kuid lätlane võttis sõidu lõpuosas taas oma ja kihutas esimesena ruudulise lipu alt läbi. Teises sõidus Dislers-Kirilko ei eksinud kordagi ja võitis taas Kerdt'i ees. Esimeses sõidus sai kindla kolmanda koha Peeter Tomp (Yamaha, RedMoto Racing), kellele järgnes lätlane Janis Klavins (KTM). Viimases sõidus sai aga lätlane stardist paremini minema ja suutis Tomp'i rünnakud edukalt tõrjuda ning napilt kolmandana üle lõpujoone saada.

Kahe sõidu esikolmik seega Dislers-Kirilko (50 p), Kerdt (44 p) ja Klavins, kes kogus Tomp'iga võrdselt 38 punkti.

Eesti karikavõistluste arvestusse kuulunud Open klassis heitlesid kummaski sõidus esikohale Tabasalu esimene Marek Virves (Kawasaki, Motodepoo Team Green) ja Kristjan Siilak (Husqvarna, Motohai). Esimeses ratas rattas toimunud duellist väljus võitjana Virves, kuid teises sõidus oli seekord parem Siilak, kes sai tänu sellele ka etapivõidu. Kahe sõidu tulemusena oli kolmas sõidud neljandana lõpetanud Alex Vetkin (KTM, Vihur Motosport).

Noorte SM85 klassis ei leidunud vastast Venemaa sõitjale Kirill Masterovile (Husqvarna), kes võitis mõlemad sõidud oma kaasmaalase Ivan Mosini (KTM) ees. Kui avasõidus oli poiste vahe korralik, siis teises sõidus kihutati koos enamus sõidust ja vahe lõpujoonel oli üpris napp. Poodiumi madalaimale astmele tõusis mõlemast sõidust kindlad kolmandad kohad võtnud Aksel Pärtelpoeg (KTM, Äksi MK).

Tänavaklassis StreetMoto, kus sarnaselt 85ste klassile kruusaosal ei sõidetud, võitis mõlemad võidukihutamised kindlalt Sven Vetkin (Kawasaki, Vihur Motosport) soomlase Lauri Heikki Ilmari ees. Kahe sõidu kokkuvõttes sai kolmanda koha Läti sõitja Maris Apfelbaums (Husqvarna), kes lõpetas sõidud vastavalt neljanda ja kolmandana.

Sivitrans Eesti SuperMoto meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse 5. augustil Lätis Muceniekis.