Kiireimas, neljaveoliste klassis oli esikoha duell Kaspar Koitla / Andres Otsa (Mitsubishi Lancer EVO 9) ja Raul Jeetsi / Andrus Toomi vahel (Mitsubishi Lancer EVO 9). Esimeses voorus oli kiireim Team RRC ekipaaž Jeets/Toom, kes edestasid SC Megapolis värvides sõitnud Koitlat ja Otsa 2,7 sekundiga. Kolmas oli avavoorus Team RRC ekipaaž Priit Saluri ja Indrek Lepp (Subaru Impreza), kes kaotasid Koitlale 0,8 sekundiga.

Teises voorus oli kiirem Koitla, kes edestas Jeetsi 1,7 sekundiga, Saluri kolmas, kaotus Jeetsile 0,9 sekundit. Esikoht jäi seega kolmanda vooru otsustada, kus oma sõna ütles sekka ilm. Nimelt esimesed kaks vooru sõideti meeletu palavusega, kuid enne kolmandat vooru alanud paduvihm muutis olud keeruliseks ja libedaks. Nendes tingimustes sai kõige paremini hakkama Koitla, kes sõitis vooru parima aja ja kindlustas sellega etapivõidu. Edu teise aja saanud Jeetsi ees oli 7,5 sekundit. Jeetsile teine koht ja kolmas oli kokkuvõttes Saluri, kes viimases voorus jäi Jeetsile alla 4,2 sekundiga.

Kaheveoliste ralliautode klassis oli konkurents samuti tihe, stardis oli 12 ekipaaži. Avavoorus olid kiireimad Team Scuderica Nordica sõitjad Priit Ollino / Urmas Roosimaa (Renault Clio R3), kes edestasid 2,9 sekundiga GM Racing sõitjaid Siim Plangi / Marek Sarapuu (Honda Civic Type-R). Kahes järgnevas voorus panid aga Plangi ja Sarapuu oma paremuse maksma ning nii neile etapivõit Ollino/Roosimaa ees. Kokkuvõttes kolmas koht kuulus OK TSK sõitjatele Tiit Rattasepale ja Ain Heiskonenile (Renault Clio Sport), kes sõitsid tõusvas tempos, avavoorus olid nad viiendad, teises kolmandad ja kolmandas teised.

Kaheveoliste sprint klassis, kus autos ainult sõitja, võttis järjekordse etapivõidu Laitse Rally Park sõitja Tarvo Mardiste (BMW 325), kes oli kiirem kõigis kolmes voorus. Teine koht kuulus MM-Motorsport sõitjale Margus Jamnesele (Lada Samara) ja kolmas oli SK Villu sõitja Henri Franke (Suzuki Baleno).

Rajal olid ka kaks noorteklassi. J1600 klassi esikoht läks Sar-Tech Motorsport ekipaažile Karl Jalakas / Rainer Laipaik (Lada 2105), jättes teisele kohale Soome sõitjad Alex Forsströmi ja Juha Forsströmi (VW Polo).

J2000 klassis läks võit aga Soome, Samuli Vuorisalo ja Ville Haavala (Honda Civic Type-R) oli kiireimad kahes viimases voorus. Prorehv Rally Team sõitjad Sander Siniorg ja Urmas Künstler (Honda Civic Type-R) olid küll kiiremad avavoorus, kuid kahes järgnevas voorus teise kohaga lõpetamine tähendas teist kohta. Kolmandad olid Sar-Tech Motorsport sõitjad Ken Torn ja Riivo Mesila (Mitsubishi Colt).

Kahe veoauto duellis jäi peale Tamsalu AMK sõitja Olev Helü ja teise koha sai Märjamaa Rally Team sõitja Kristo Laadre.