Fortec Motorsport meeskonnas sõitev Pentus ei saanud kindlasti teise stardi ajasõiduga rahule jääda, spinn vihmamärjal rajal ja nii tuli ajasõidust alles 20. aeg, kirjutab ruudulipp.ee. Võistlussõidu alguseks oli rada sõidujoones kuivanud, selle eest olid hoolitsenud vormel Renault Eurocup 2.0 sõitjad, kelle start hetk varem lõppes.

Starti tulidki kõik sõitjad slikkrehvidega, kuid esimesed piisad põhjustasid stardirivis kuumema rehvivahetushooaja kui Tallinnas, kus lumi üllatusena maha tuleb. Mõned sõitjad jäid siiski slikkidele truuks, kuid vihmasadu kasvas ja nii lükati starti edasi.

Hiljem, kui sadu vähemaks jäi, anti start, kuid õige pea selgus, et kümme sõitjat, kes vahetasid stardirivis rehve, selleks mitte lubatud ajal (stardini 3 minutit tahvel oli üleval), said boksist läbisõidu karistuse. Seega oli rajal segadust küllaga. Pentus suutis kõige selle juures enda positsiooni võrreldes stardiga parandada seitsme koha võrra ja lõpetas 13. kohal.

Sarja kokkuvõttes on Pentus peale nelja etappi kolmandal kohal, järgmine etapp sõidetakse juba 16. mail Monte-Carlo tänavatel.