Winter Cup on pikkade traditsioonidega ja üks mainekamaid talvised võistlusi rahvusvahelises kardispordis ning aastate jooksul on selle võistluse poodiumil seisnud mitmeid tulevasi F1 sõitjaid, nende seas ka Max Verstappen ja Charles Leclerc.

Nädalavahetusel toimunud võistluse eelsõitudes ja poolfinaalides edukalt sõitnud Paul Aron teenis finaalsõiduks välja neljanda stardikoha. Teinud hea stardi tõusis 14-aastane eestlane juba viiendaks ringiks teisele kohale. Seejärel jätkus heitlus liidrikoha pärast inglase Luca Griggsiga kuni finišini. Eelviimasel ringil suutis Aron konkurendist mööduda, aga viimasel ringil sõitis Griggs talle tagant otsa ja pääses seetõttu eestlasest mööda. Kuigi Griggs ületas finišijoone esimesena, siis ebasportliku möödasõidu eest määrati talle ajatrahv, mis tähendas, et pjedestaali kõrgeimale astmele tõusis Paul Aron.

Paul Aron: "Alguses oli kiirus hea, aga eelsõitudes läksid stardid nässu, kuna meil oli probleeme karburaatoriga. Nii jäin startides veidi maha, aga iga kord õnnestus sõiduga jällegi kohta parandada. Kõigi eelsõitude ja poolfinaalidega kogutud punktide põhjal sain endale finaaliks neljanda stardikoha. Finaali stardis langesin karburaatori probleemi tõttu korraks viiendaks, aga siis püüdsin esimesed kiirelt kinni ja tõusin teiseks. Eelviimasel ringil sain Griggsist mööda, aga viimasel ringil ühes järsus kurvis püüdis ta minust väljastpoolt mööduda ja sõitis mulle tagant sisse. Sõitsime mõlemad korraks rajalt välja, aga tema sai kiiremini tagasi ja ületas finišijoone esimesena. Aga siis sai ta otsasõidu eest karistada ja langes kokkuvõttes kolmandaks."