Ampfingi kardirajal toimunud etapi kvalifikatsioonis sõitis Paul Aron välja parima ringiaja ja läks laupäeval toimunud eelsõitudele vastu soosikuna. Aga laupäevasteks eelsõitudeks olid rajaolud muutunud ning sellega kohanemiseks kulus tiimil ja Aronil veidi aega. Aga viimasteks eelsõitudeks laupäeva õhtul ja pühapäeva hommikul oli tiim suutnud teha seadistuses vajalikud muudatused ning noor eestlane võitis kaks viimast eelsõitu. Tasuks kolmas stardikoht finaalsõiduks. Finaalis tegi Paul Aron väga hea stardi ja tõusis juba teisel ringil liidriks ning seda kohta ta enam käest ei lasknud.

"Paul näitas nädalavahetusel tõeliselt küpset sõitu," kommenteeris noorema venna võistlust raja ääres jälginud Ralf Aron. "Laupäeva hommikuks oli rada ligi sekundi võrra aeglasem ja Pauli auto polnud selleks kõige sobivamas seades. Aga tiim tegi fantastiliselt head tööd ja viimasteks eelsõitudeks oli auto taas konkurentsivõimeline. Paul ise suutis end samuti uuesti koguda ja kuigi ta juhtis finaali alates teisest ringist, oli sõit hästi pingeline ja tasavägine."

Kolme etapi järel on Paul Aronil nüüd koos 69 punkti ja lähimad konkurendid jäävad temast enne augustis toimuvat viimast etappi maha 17 punktiga.