Kõige kiiremas, S1 klassis läks väga hästi Patrick Palsil (TM), kes oli kiireim juba ajasõidus. Sõidu kiireima ringi teinud Pals võitis ka avasõidu edestades 20,5 sekundiga Krists Zickmanist (TM) ja 26,3 sekundiga Dzintars Baltais'i (TM). Ka teises sõidus tegi Pals kiireima ringiaja ja võitis sõidu 11 sekundilise eduga Zickmanise ees, kolmandaks sõitis end avasõidu neljas mees lätlane Lauris Liepins (TM), tema kaotas teisele kohale ainult 1,8 sekundiga.

Kahe sõidu kokkuvõttes saavutas etapivõidu Pals (50 punkti), teine oli Zicmanis (44 p) ja kolmas Liepins (38 p).

Pals jätkab ka Läti meistrivõistluste kindla liidrina ja tal on koos 175 punkti, Jelgavas neljanda koha saanud Baltais (126 p) on teine ja Jelgava etapi vahele jätnud Prants Pals (114 p) kolmas.

MX ja Amatööride esimese sõidu võitis lätlane Toms Avens (Yamaha), kes alistas kaasmaalase Valerijs Kuzminsi (TM) 3,6 sekundiga, kolmandaks sõitis end samuti lätlane Gatis Tikins (Yamaha), tema jäi aga võitjast juba 23 sekundit. Kristjan Siilak (KTM) ületas lõpujoone neljandana jäädes Tikinsist omakorda 19 sekundit. Sõidu teine eestlane Kenor Kotkas (Husqvarna) oli 6. Teises sõidus oli taas parim Avens, kellest ainult 1,3 sekundit hiljem lõpetas Tikins, kellest 1,6 sekundit hiljem kihutas ruudulise lipu alt läbi Kuzmins. Siilak oli taaskord neljas, aga tema jäi esimestest juba poole minuti kaugusele, Kotkas seevastu katkestas sõidu paar ringi enne lõppu, kui ta heitles teise koha peale ja kukkus.

Etapivõidu saavutas seega 50 maksimumpunktiga Avens, kellele järgnesid võrdselt 42 punktiga Tikins ja Kuzmins, Siilak (36 p) oli 4. ja Kotkas (22 p) 9. Sarja liider on Avens (172 p), talle järgnevad Tikins 153 ja Kuzmins 128 punktiga. Kotkas (77 p) on 6. Siilak juhib seevastu MX klassi 135 punktiga, teine on Didzis Gorbenko (89 p) ja kolmas Maris Lesinskis (36 p).

Street klassis võitis avasõidu lätlane Gatis Birkens (Suzuki) 2,7 sekundilise eduga sõidu ainsa eestlase Kenor Kotkase (Husqvarna) ees, kolmandaks sõitis end võitja kaasmaalane Kaspars Logins (KTM), kes jäi võitjast 11,3 sekundit. Teises sõidus võttis võidu aga Kotkas, kes edestas Loginsit 4 ja Birkensit 4,7 sekundiga.

Kahe sõidu kokkuvõttes saavutas etapivõidu Kotkas (47 p), teine oli Birkens (45 p) ja kolmas Logins (42 p). Sarja liider on Logins (175 p), teine on Jelgava neljas mees Karlis Virza (166 p) ja kolmas Birkens (154 p). Ainult ühel etapil osalenud Kotkas (47 p) on 14.

Baltikumi supermotosõitjad tulevad nüüd Eestisse, sest Tabasalus sõidetakse juba eeloleval laupäeval 4. juulil Tabasalus Eesti ja Balti meistrivõistluste järgmised etapid.