Soolotsiklite kahetunnises sõidus oli taas teistele püüdmatu Martin Leok (KTM, Sõmerpalu MK), kes oli nii absoluudi kui E2 klassi kiireim. Ühtlasi tähendas kõik tänavu peetud kuus etappi võitnud Leoki Paikuse võit seda, et ta kindlustas endale tänavuse meistritiitli klassis E2.

“Väga mõnus etapp oli, korraldajad olid teinud head tööd, üks turbasirge, mis osutus ka kõige raskemaks, oli veel eelmisel päeval olnud vee all. Kuid võistluspäeval sai seal sõita, kokkuvõtvalt oli tegu hea etapiga. Viimasele etapile Haapsalus saan nüüd pingevabalt minna, üldse on see aasta olnud hea. Euroopa MV teine koht, Six Days lõpetamine ja kuldmedal, talvised võidud Eestis, enduuro Eesti meister ja nüüd kestvuskrossi Eesti meister. Väga hea hooaeg on olnud,” rääkis Martin Leok.

Üldarvestuses oli Leoki järel Paikusel teine E1 klassi kiireim Edgars Silins, kolmas aga seeniorid 40+ kiireim Einars Vinters. Klasside kaupa minnes oli E2 teine Lauris Hermanis, kolmas Janis Baunis. E1 klassis sai Silinsi järel teise koha Toivo Nikopensius (Yamaha, Paikuse MK) ja kolmas oli Eemeli Muraja. E3 klassis oli esikolmik Janis Rasmanis, Mihkel Merimaa (Kawasaki, Saku MK) ja Vesa Lindholm. 85cc klassis sai võidu Antti Ahtila, edestades Jarmo Lehistet (Yamaha, Paikuse MK) ja Markus Normakut (KTM, Gas Gas MK). Seeniorid 40+ arvestuses oli Vintersi järel teine Matti Sipilä ja kolmas Arvis Bumberis.

Karikasarja klassides jagunesid kohad järgnevalt, Enduro klassis sai võidu Egon Üpraus (KTM, Stingray Extreme), kes on ka tänavune karikavõitja, teine Peteris Sliede ja kolmas Kimmo Pohjonen. Harrastajate klassis oli kiireim Avo Ärm (Yamaha, Kohila MK), teine Girts Dubavs ja kolmas Tarvi Remmelgas (Kawasaki, H.M.G. MK). C-klassis oli esikolmik Anrijs Berzankis, Reinis Palkavnieks ja Rene Visnapuu ja veteranid 50+ võidu võttis Ricardas Duonelavicius edestades Madis Pooli, kes on selle klassi karikavõitja.

Quadide ja ATV’de pooleteise tunnises sõidus sai quadide võidu Martins Mikstais, teine Andris Cirss ja kolmas Martin Toovis (KTM, Põhajõe MK). Sõitu kuni viimase ringini juhtinud Kaspar Kangur (Honda, Catwees Honda Racing) jäi mootoriprobleemi tõttu raja äärde, kuid sai siiski üheksanda koha punktid ja see tagas talle tänavuse meistritiitli.

“Sain stardis võidu kuid siis tuli esimesena üsna mudasest kurvist läbi pressida ja peale seda oli juba selge, et mootorile see hästi ei mõjunud. Viimasel ringil otsustasin raja äärde tõmmata, sest mootoriga kippus asi ühel poole olema. Kuna aga olin eelnevad etapid hästi sõitnud ja sain siit üheksanda koha punktid oli tiitel käes ja sellega olen väga rahul,” rääkis Kaspar Kangur.

ATV Open arvestuses oli kiireim Karlis Soika Taavi Raadiku (Can-Am, Paikuse MK) ja Edgars Liepinsi ees, ATV Rahvasport arvestuses Tanel Veerpalu (Kawasaki, Motobox RT), teine Jaan Margus (Can-Am, Pärnu MC) ja kolmas Ahti Koort (Can-Am, Tartu MKK). Quad Rahvasport arvestuses sai võidu Jaanus Tooming (Suzuki, Motobox RT), teine Martin Filatov (Suzuki, Kagu MK) ja kolmas Rainer Palu (Yamaha, Pärnu MC). Filatov on ka tänavune karikavõitja.

Quad 200 võitja oli Martin Adamson (Honda, RedMoto Honda Racing), teine Brandon Bogatsov (Honda, Motoklubi K&K) ja kolmas Oliver Roos (Honda, Motoklubi K&K). Quad 100 võitja oli Paikusel Kevin Saar (Honda, Pärnu MC), teine Patric Kurvits (Honda, Kagu MK) ja kolmas Robert Lihtsa (Honda, Kagu MK). Quad 50 võidu sai Cris Sten Kutti (Apex, Motobox RT), teine Mihkel Salujõe (Motoklubi K&K) ja kolmas Tanel Põdra (Apex, Motobox RT).