"Ootan juba suure innuga, et saaks taas kruusal kihutada. Mehhiko ralli on suurepärane võistlus. Sealsed katsed on tõesti kenad ja sujuvad ning ralli üldine atmosfäär tähendab, et seal on alati lõbus," kiitis Tänak.

"Meil oli sel nädalal kahepäevane testimine ning tore oli näha, et saime kiiresti kiiruse üles. Pärast sellist pausi on alati natuke harjumatu uuesti kruusale minna, kuid me tundsime end hästi ja ettevalmistused sujusid."

"Üritame kuumuse ja kõrguste vahedega võimalikult hästi harjuda, kuigi see pole kõige kergem. Käin igal öösel saunas, kuid see pole päris sama asi, seetõttu lendame Mehhikosse pisut varem, et seal kohaneda," sõnas Tänak.

Eesti parim rallisõitja kavatseb Mehhiko rallit alustada ettevaatlikult. "Avapäeval on katsed päris keerulised. Oluline on neist puhtalt välja tulla. Kui tunne on juba käes, saab rohkem vajutama hakata. Kõige tähtsam on masin korras ja puhtama hoida. Kui saame sellega hakkama ning suudame järjest kiirust tõsta, võib see meie jaoks edukaks võistluseks kujuneda," lisas Tänak.

Ralli MM-sarja kolmas etapp sõidetakse Mehhikos 5.-8. märtsini.