"Mulle tõesti meeldib Rootsi ralli, see on tavaliselt väga nauditav etapp ja kiire ralli, kus saad tõeliselt mõnusa tunde," sõnas Tänak DMACKi pressiteate vahendusel.

"Loodetavasti on sel aastal seal piisavalt lund, kuid ma mäletan, et isegi mullu oli seal katsete teisel läbimisel väga kruusane ning see mõjus rehvidele väga karmilt. Sellistes tingimustes on vaja hakkama saamiseks kavalalt sõita," märkis Tänak.

Ka Dmacki tiimijuht Dick McCormack tunnistas, et rehvide säästmisel saab olema suur roll. "See on meie võistkonnale kuues Rootsi ralli ning siin ei tea kunagi ette, mis juhtub - eriti rehvide osas on see ralli väga nõudlik. Eelmisel aastal saime väga hea tulemuse, võttes WRC2 klassis kaks esimest kohta, kuid sel korral tundub, et lund ei tule peaaegu üldse. Kui ilmaennustus läheb täppi, siis muutub rehvide säästmine väga raskeks," rääkis McCormack.

Tänavusel Rootsi rallil on koguni veerand kiiruskatsetest uued ning päeval ei ole masinatele ette nähtud ka teenindust, mis nõuab sõitjatelt eriti tarka tegutsemist. Rootsis sõidetakse üldse 21 kiiruskatset, mille kogupikkuseks on 331 kilomeetrit.

Rootsi rallil stardib WRC2 klassis ka Dmacki võistkonna esindaja Sander Pärn.