"Meil oli nädala alguses hea testisõit ning kui tingimused meie kasuks töötavad, on meil jälle hea võimalus kõrget kohta püüda. Poola kiiruskatsed on väga kiired ning ma naudin neid olusid. Need on rohkem Eesti teede sarnased. Mis iganes ka juhtuks, me jätkame oma parima andmist ning surume nii palju kui võimalik," rääkis Tänak DMACK tiimi pressiteate vahendusel.

Poolas WRC2 klassis starti minev Karl Kruuda: "Olen siin varem võistelnud ning mulle meeldivad sellised kiired ja sujuvad teed. Sellegipoolest pole me sellistel kiirustel kaua sõitnud ning paar katset kulub kohanemiseks, kuid ma olen kindel, et me saame kiiruse üles. Sardiinia ralli läks meie jaoks hästi, aga eesmärk on samamoodi ja veel kiiremini jätkata."

DMACK-i boss Dick Cormack usub, et rehvid ei tohiks sõitjatele Poolas takistuseks saada, kuid kõrgete temperatuuridega tuleb meestel ikkagi arvestada. "DMACK-i rehvid on üldiselt pehmel pinnasel hästi toiminud ning me oleme Poola ralli eel enesekindlad. Eelmisel aastal kogesime me kõrgeid temperatuure, mis viisid rehvide suurema kulumiseni, seega sellest võib ka tänavu tulla keeruline ralli. Oleme siiski optimistlikud ning usume, et me suudame oma selle hooaja esitused üle teha."

Tänakul on Poola rallilt head mälestused, sest eelmisel aastal noppis ta seal Jari-Matti Latvala ees kolmanda koha. Poodiumi lõpetas WRC2 klassis ka Kruuda. Rallivõidu võttis Sebastien Ogier, teiseks tuli Andreas Mikkelsen.