Kolmas võistluspäev:

Üldarvestuses võttis napi esikoha Citroeni piloot Sebastien Ogier, kes edestas Dani Sordot (Mini)  6,3 sekundiga. Kolmandana lõpetanud Petter Solberg, kes kaotas võitjale juba 1.23-ga, võeti hiljem lubatust kergema masina tõttu maha. Kolmanda koha sai seega Mikko Hirvonon (+3.26), järgnesid Jari-Matti Latvala (+3.30) ja Dennis Kuipers (+6.42).

Ott Tänak (Ford), kes võitis Prantsusmaa MM-rallil ülekaalukalt SWRC klassi, oli kokkuvõttes 11. (+11.31).

MM-sarja kokkuvõttes on nüüd Prantsusmaal katkestanud Sebastien Loebil ja Hirvonenil võrdselt 196 punkti. järgneb Ogier 193 silmaga. Sõita jääb veel kaks etappi.

21. kiiruskatse: (5,52km)

SWRC klassis võttis katsevõidu Brynildsen. Tänak oli neljas, kaotus liidrile 3,1 sekundit. Katse üldvõit kuulus Latvalale.

Tänaku edu 2 katset enne ralli lõppu Brynildseni ees on 2 minutit ja 31 sekundit. Rallit juhib endiselt Ogier, kes edestab Sordot 5,9 sekundiga.

19. kiiruskatse (10,62 km):

Tänak sai SWRC klassis 5. koha, kaotus katse võitnud Juho Hänninenile 9,2 sekundit. Kokkuvõttes omab Tänak neli katset enne lõppu Brynildseni ees 2 minuti ja 28-sekundilist edu. Katse üldvõit kuulus Daniel Sordole, kes edestas Ogieri 1,5 sekundiga.

Ogieri edu üldkokkuvõttes Sordo ees on nüüd 4,9 sekundit. Tänak on endiselt 12. positsioonil.

18. kiiruskatse (5,52 km):

Ott Tänak kaotab lähimale konkurendile Eyvind Brynildseni kiiruskatse 2,2 sekundiga. Eduseis viis katset enne ralli lõppu on norralase ees 2 minutit ja 35,5 sekundit. Üldkokkuvõttes tõusis Tänak 12. kohale.

Kiiruskatse võitis Jari-Matti Latvala. Ralli liidrina püsib Sebastien Ogier, kes edestab Daniel Sordot 6,4 ja Petter Solbergi 50,5 sekundiga.

Teine võistluspäev:

Tänak võitis teise päeva kaheksast kiiruskatsest neli ja edestab norralastEyvind Brynildseni (Škoda) kahe minuti ja 37 sekundiga. Vahepeal teist kohtahoidnud soomlane Juho Hänninen (Škoda) langes konkurentsist, kui tema masinaltuli 12. kiiruskatsel ratas alt.

Ralli üldliider on 17 kiiruskatse järel Sebastian Ogier (Citroen), kes edestabDaniel Sordot (Mini) 9,5 sekundiga. Kolmandal kohal on vahepeal ka liidrikohalsõitnud Petter Solberg (+51,9). Tänak on üldarvestuses 13. kohal (+9.58).

Homme, viimasel võistluspäeval on kavas kuus kiiruskatset.

Esimene võistluspäev:

Ott Tänakul on Prantsusmaa rallil SWRC arvestuses avapäeva kaheksa kiiruskatse järel konkurentide ees võimas edumaa. Norralane Eyvind Brynildsen (Škoda) jääb eestlasest maha juba .

Teise kiiruskatse järel langes Tänak küll korra teiseks, kuid esimesel kahel katsel Tänakuga heidelnud soomlane Juho Hänninen (Škoda) kaotas kolmandal katsel kõvasti aega ning kaotab eestlasele üle kahe minuti.

Kehvasti läks aga MM-sarja üldliidril Sebastian Loebil (Citroen), kes kolmandal katsel teelt välja sõitis ja katkestas. Rallit juhib avapäeva järel Daniel Sordo (Mini), kes edestab Petter Solbergi (Citroen) ühe ja Sebastian Ogieri (Citroen) 2,8 sekundiga. Tänak on üldarvestuses 12. (+4.03).

WRC Akadeemia arvestuse üldliider Egon Kaur sai Prantsusmaal sõita vaid kaks kiiruskatset ja oli siis sunnitud katkestama.

Laupäeval sõidetakse Prantsuse rallil üheksa ja viimasel võistluspäeval pühapäeval veel kuus kiiruskatset.