M-Sport teatas, et võttis sellise otsuse vastu taktikalistel kaalutlustel, et Saksamaa asfaldirallil muljetavaldavat kiirust näidanud Tänak saaks järgmistele etappidele startida parematel tingimustel.

Paremate tingimuste all pidas M-Sport silmas, et Saksamaa ralli on seotud järgmiste rallidega, mille peale kokku on lubatud kasutada piiratud arv varuosasid. Kuna eestlasel läks kirja katkestamine, saab aga purunenud osad kõik välja vahetada.

"Olen rahul meie kiirusega sel nädalavahetusel. Saime esimesed võidud asfaldil, kuid olen väga pettunud eilse Baumholder'i katsega. Proovisin kõvasti ning tahtsin teha head sõitu, kuid kahjuks nii see lõppes," kommenteeris Tänak oma võistlust Saksamaal.

Saksamaa rallil kaks kiiruskatset võitnud Tänaku võistluse rikkus teise päeva viimasel katsel juhtunud äpardus, kui sõideti otsa betoonplokile ja tagumine ratas tuli alt.

"Meie ajad on olnud head, seega pean sellega rahul olema. Tunnen masinaga asfaldil end hästi. Järgmine asfaldiralli on Prantsusmaal, kus võitsin S2000 klassis, seega loodetavasti teeme seal ka seekord hea tulemuse," lisas Tänak.