Hiiumaal on starti minemas 75 võidusõitjat peamiselt Eestist, lisaks ka Soomest, Venemaalt ja Lätist, kelle seast leiab mitmeid nimekaid võidusõitjaid, seda eeskätt kuninglikus KZ2 võistlusklassis. Näiteks 2015. aasta F4 vormelite Itaalia meister ja tänavune FIA F3 sarja etapivõitja ning uustulnukate tabeli liider Ralf Aron, Vormel Scandic valitsev Eesti meister Tõnis Vanaselja, KZ2 valitsev Eesti meister Antti Rammo. Kindla plaaniga nimekad konkurendid seljatada astub võistlustulle eelmise aasta Eesti parim kardisõitja Sten Dorian Piirimägi.

Eesti meistrivõistluste liidritena asuvad starti Oskar Männamets (Micro), Robin Särg (Mini), Georg Kõss (Rotax Junior), Siim Leedmaa (X30 Junior), Kairo Kivi (Rotax Senior), Kaspar Korjus (X30 Junior), Priit Sei (Masters) ja Sten Dorian Piirimägi (KZ2).

Käina kardirada on tehniline ning tavapärase kuiva ja sooja ilma korral tekib sellele Kesk-Euroopa radadele omane kõva pidamine, mida reeglina mujal Eestis ei ole. Saab näha füüsiliselt rasket ning väga atraktiivset võidusõitu. Kommentaatoriks on Eesti tuntumaid võidusõiduspetsialiste Tarmo Klaar.

Laupäeval on finaalsõitude algus kell 14.15 ja autasustamine kell 17.

Täpsem ajakava SIIT! ja võistlejate nimekiri SIIT!