MM’il sõidetakse kolmes klassis: 65cc (vanus 10-12), 85cc (vanus 11-14) ja 125cc (vanus 13-17). 65cc klassis esindavad Eestit Jan Jakobson ja Tamur Talviku, kes on sel aastal väga head kiirust näidanud sama klassi Euroopa meistrivõistluste etappidel. Viimasel etapil Poolas oli Talviku kokkuvõttes teine ja Jakobson viies. Jakobson, kes on hetkel sarjas kolmandal kohal, on tänavu tihti olnud esikolmiku kohtadel ja ühe sõidu ka võitnud, üldarvestuses on tema selja taga neljandal kohal Talviku.

85cc klassis esindab Eestit Karel Kutsar, kes osaleb tänavu mainekas Saksa ADAC sarjas, kus ta omas klassis hoiab kolmandat kohta. Sama sarja on 85cc klassis võitnud aastal 2000 Tanel Leok. Kutsar on ka Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste liidrikohal klassis 85cc. Teine eestlane, kes selles klassis Eestit esindab, on Karl-Robert Reinike, kes tänavu esimest aastat selles klassis sõidab. Tridens EMV arvestuses on ta teisel kohal ja on tänavu avanud ka oma punktiskoori Euroopa meistrivõistlustel. Kolmas poiss, kes selles klassis Eestit esindab, on Hendrik Talviku, kes Tridens EMV arvestuses hetkel neljas ja on samuti Euroopa meistrivõistluste punktiskoori avanud.

125cc klassis esindab Eestit Henri Roosiorg, kes peale kolme etappi Tridens EMV sarjas MX2 junior klassis on teisel kohal. Välissarjadest osaleb Roosiorg tänavu EMX-125 sarjas, kus tänavu on tal punktiarve veel avamata.