"Narva tänavatel toimuv ulatuslik remont puudutab meie planeeritud marsruuti just sel ajavahemikul ja ehitaja ei saa garanteerida, et selleks hetkeks on kõik meie rallisprindi jaoks vajalikud tööd teostatud ja teed asfalteeritud," avaldas võistluse peakorraldaja Karen Sukiasyani kahetsust.

"Oleme Narva Rallisprinti korraldanud juba kolmteist aastat, meie autoerialade õpilastele on rallisprint võimalus panna proovile oma võimed. Langetasime otsuse raske südamega, samas teame, et tuleval aastal, kui Narva linnatänavad on korras, saame taas koostöös Eesti Autospordi Liiduga ja Narva Linnavalitsuse toetusel korraldada üritust, mis kutsub meie linna autospordihuvilised üle Eesti," lisas Narva Kutseõppeasutuse arendusosakonna peaspetsialist.

"Narva Rallisprint on olnud Eesti autospordis kindel kevadine võistlus, mida sõitjad ootavad alati suure huviga. Selle taga on hea korraldus, atraktiivne rada ja rikkalik auhinnalaud. Seetõttu on muidugi kahju, et tänavune võistlus ära jääb, kuid selles olukorras mõistame korraldaja otsust. Oleme kindlad, et järgmisel aastal toimub Narva Rallisprint tuntud headuses ja soovime Narva Kutseõppekeskusele edu autonduse edendamisel Ida-Virumaal," kommenteeris Eesti Autospordi Liidu rallikomitee liige Margus Kiiver.