Kõige pisemas 50cc klassis toimus kaks põnevat sõitu, millest väljus võitjana kokkuvõttes Richard Paat (KTM, AYR Racing Team), kes võitis avasõidu kvalifikatsiooni kiireima Romeo Pikandi (KTM, Viljandi VMK) ja Robin Randoja (KTM) ees ning oli teises esimese sõidu katkestanud lätlase Janis Reišulise järel ja Randoja ees teine.

50cc junior sõitudes seevastu olid kummaski esikolmikud samad, kui Kevin Nõgesmaa (KTM) edestas Rasmus Alan Truus'i (KTM, Linnamäe krossiklubi) ja Kaarel Kutsarit (KTM, Äksi Motoklubi).

65cc klassis oli Holstre-Nõmmel parim eelmisel päeval Läti meistrivõistluste avaetapil võidutsenud Romeo Karu (KTM, Motoextreme), kes võitis mõlemad sõidud Lätis kolmanda koha saanud Martin Michelise (KTM, RedMoto Racing) ja lätlase Karlis Reišulise (KTM) ees.

Masinaklassis 85cc ei leidunud vastast Kevin Soe'le (KTM), kes võttis võidu mõlemast sõidust. Kahe sõidu tulemusena sai teise koha Märt Riso (KTM, Motoklubi K&K), kes oli avasõidus kolmas ja viimases neljas. Poodiumi madalaimale astmele tõusis päeva lõpuks Christofer Teder (KTM, Aave Spordiklubi), tema lõpetas esimese sõidu kuuendana, kuid oli teises teine.

Mini MX Expert klassis võttis avaetapilt võidu Karl Saat (Bucci Moto, Pärnu MC), kes kolis suurest motokrossist väiksemale tsiklile eelmisel aastal ja näitas kohe väga häid tulemusi. Saat ei andnud ka Holstre-Nõmmel konkurentidele erilist sõnaõigust ja võitis mõlemad sõidud Marthi Lepiku (Bucci Moto, Motoklubi MRC) ees vähemalt 40 sekundiga. Kahe sõidu kokkuvõttes sai kolmanda koha kummaski sõidus samuti kolmandana lõpetanud Sasha Võsa (Pitpro, Viljandi VMK).

Mini MX 35+ sõitudes ei leidunud vastast aga Marko Heinmäele (Bucci Moto, Viljandi VMK), kes edestas mõlemas sõidus vanameister Mati Tagaperet (Rotek, Motoklubi MRC). Avasõidus kuuenda koha saanud ja teises kolmandana lõpetanud lätlane Vilnis Teterovskis (Bucci Moto) tõusis tänu viimase sõidu tulemusele kokkuvõttes kolmandaks.

Mini MX Semi88 arvestuses võidutses sõidu ainus kaunima soo esindaja Kristel Raba (Pitpro, Viljandi VMK), kes oli avasõidus kolmas, kuid võitis viimase. Teise koha sai kummaski teine olnud Kaido Raud (CZ) ja kolmanda Anar Allas (Bucci Moto, Pärnu MC), kes lõpetas sõidud vastavalt kuuenda ja kolmandana.

Mini MX algajate A grupis võttis avaetapilt maksimumpunktid mõlemad sõidud võitnud Hans Arvet Tilk (Bucci Moto, Märjamaa Spordiklubi), teiseks tuli sõitudes teise ja kolmanda koha saanud Karl-Heinrich Niinelo (Pitpro, Tihemetsa MK) ning kolmandaks lätlane Guntis Lakstigala (Bucci Moto), kes oli sõitudes neljas ja teine. Tõsine tööpäev oli ka Kristel Rabal, kes lõpetas sõidud kolmanda ja viiendana, mis andis talle kokku neljanda koha. Sõidu teine õrnema soo esindaja Marleen Valdas (Pitpro) oli kahe sõidu tulemusena 11.

Algajate B klassis läks aga võit meie lõunanaabritele, kui kahe sõidu kokkuvõttes oli parim Roberts Platais (YCF), kes oli avasõidus kolmas, kuid viimases teine. Teise koha saavutas sõitudes neljanda ja kolmanda koha saanud Raul Rammula (Pitster Pro, Motoklubi MRC) ning kolmandaks platseerus esimeses sõidus teiseks tulnud, kuid viimases viiendana lõpetanud Kairo-Kristjan Kivisild (Pitpro, Viljandi VMK).

Hartwall Jaffa noorte motokrossi Eesti karikavõistluste järgmine etapp peetakse 16. mail Väike-Maarjas.