14 Eesti spordialaliitu kirjutasid alla Eesti olümpiakomitee initsiatiivil koostatud ja Eesti Rahvusringhäälingu nõukogule saadetud kirjale, milles väljendatakse rahuololematust ERR-i sporditoimetuse töö suhtes. Loe kirja siit!

"Meil on väga raske saada ETV-st kajastust. Meil on näiteks tulemas Eesti meistrivõistlused motokrossis, mis on kõige olulisem kohalik sari meie jaoks. Korraldajad paluvad mul sõlmida ETV sporditoimetusega kokkuleppe, et me saaksime paarkümmend sekundidki kajastust sama päeva õhtustes uudistes tingimusel, et me ise toodame kogu materjali. Nendel oleks ainult eetrisse andmise vaev. Aga seda kokkulepet sporditoimetusega ei ole veel," põhjendas Urbanik, miks nemad pöördumisele alla kirjutasid, pidades silmas 10.-11. maini Türil toimuvat meistrivõistluste avaetappi ning kolme järgmist etappi juunis, augustis ja septembris.

"Olen ise varem olnud rahvusvaheliste suurvõistluste pressiesindaja ja iga kord on see selline läbirääkimine. Sul võib olla eestis maailmameistrivõistluste etapp, aga sa pead seisma pea peal, et sellest uudis ilmuks."

"Mida meie ootame, on see, et suhtumine oleks õiglane. Et kajastust leiaksid kõik olulised spordisündmused Eestis," lisas Urbanik, millist efekti loodetakse pöördumisega saada.