Iga meeskond koosneb ühest ATV-st ja kahest sõitjast. Ühe võistlusetapi kestuseks on kaks tundi, mille vältel on meeskonnal kohustus kolm korda oma võistlejat vahetada.

Sarja raames korraldatakse kokku viis etappi, milliest esimene jäi Ida-Virumaal tuisu ja rohke lume tõttu ära. Seega sai sari avapaugu Rakvere lähistel Mõedaku maastikurajal.

Esimese etapi sõit kulges üllatusterohkelt. Tehnika vedas alt 2010. aasta favoriite Siim Vaidet ja Rainis Polli (ATV open). Neil ei käivitunud vahetust tehes masin ja võistlus tuli starteri rikke tõttu katkestada. Reduktori lagunemise tõttu katkestasid ka Taavi Raadik ja Andrus Vaks (ATV open).

ATV open klassis võitsid Alo Linkolm ja Jaanus Tooming. Teisele kohale jäid Erik Reinmets ja Elmo Erlich. Kolmanda koha sõitsid välja võistluse korraldanud AV Motors klubi võistlejad Aimar Välba ja Meelis Järv.

ATV rahvasportlaste klassis käis tugev rebimine esimese ja teise koha meeskondade vahel. Lõpuks tulid esimesele kohale õde/venda  Angela  ja Tanel Veerpalu. Teise kohaga pidid aga leppima isa ning poeg Ahti ja Gabriel Koort. Kolmandaks jäid Arvi Käpa ja Indrek Toomingas.

Järgmine etapp toimub 13. veebruaril Kose-Risti krossirajal, korraldajaks Kose AMK.