Soolode sõidus võidutses kindlalt leedulane Arunas Gelaznikas (E2 klass), kes edestas E1 sõitjat lätlast Edgars Silinšit pea 5 minutiga. Kolmandaks tulnud Einars Vinters (E3) kaotas võitjale juba ringiga.

Eestlastest oli Argo Keerme üldarvestuses 21. ja E3 klassi kaheksas, tema vend Allar lõpetas sõidu 22-ndana ja oli E1 arvestuses viies. Seeniorite klassis sai Toivo Nikopenius Janis Rasmanise järel teise koha, üldtabelis oli meie motolegend 40-s. Jüri Koger saavutas absoluudis 47-nda ja Enduro klassis viienda koha. Madis Pool lõpetas sõidu 64-ndana ja Veteranide arvestuses teisena. Marek Künnapas oli 96 sõitja hulgas 65-s ja ühtlasi parim 85cc klassi sõitja. Jarmo Lehiste (E1) ja Peeter Volotkin (E2) pidid kahjuks oma võistluse juba avaringil pooleli jätma.

Quadracerite masinaklassis näitas eestlastest parimat kiirust Siim Vaide, kes hoolimata stardikurvis toimunud kukkumisele suutis end lõpuks teiseks sõita. Sõidu võitis lätlane Janis Arbidans, kellele Vaide jäi alla lõpuks 42 sekundiga. Kolmandaks sõitis end Taavi Raadik, kes kaotas võitjale juba ringiga. Lennart Kiivit lõpetas sõidu 13-ndana, kuid võitis ATV kuni 750cc arvestuses. Tanel Veerpalu oli 16-s ja ATV kuni 750cc teine mees. Kalev Kõivsaar katkestas sõidu kolmandal ringil ja tema tulemuseks märgiti 32. (ATV kuni 750cc 4. koht).

“Stardis ei saanudki täpselt aru, miks ma kukkusin. Videolt pole ka täpselt näha, mis juhtus, seega võis olla selline stsenaarium, et parempoolne sõitja võttis hoo maha ja ma sõitsin külg ees üle tema ratta või siis keegi sõitis mulle tagant sisse,” rääkis Vaide peale keerukat võistlust. "Sain küll kiiresti masina õigetpidi, kuid teised olid juba läinud ja mina viimane ehk 25-s. Arbidans pääses tänu sellele ees üksi minema ja järgmised sõitjad tõmbasid korraliku tolmu üles ja nähtavus oli halb.Vähendasin vahet iga ringiga ja see oli umbes 26 sekundit, aga siis jäi üks konkurent mu ees kinni ja mööda ma temast ei saanud. Kaotasin kusagil 40-50 sekundit kindlalt ning siis loobusin jälitamisest, sest kartsin, et lõhun masina ära ja ei saa üldse punkte. Ja neid on vaja, sest esimesel etapil pidin liidrikohalt katkestama, kuna masinal kadus laadimine ja aku sai tühjaks."

Klubide arvestuses sai Paikuse motoklubi koosseisus Nikopensius, Raadik, Koger ja Lehiste neljanda koha.

Baltimaade kestvuskrossi meistrivõistluste kolmas ja Läti MV teine etapp sõidetakse 10. mail Lätis Talsi rajal.