Kõige paremini läks meie sõitjatel E2 klassis, kus kaksikvõidu eest hoolitsesid Martin Leok (Sõmerpalu MK) ja Toomas Triisa (Redmoto Honda Racing). Peale kuut sõidetud katset edestas Leok Triisat 26 sekundiga. Kolmandaks tuli lätlane Kristaps Bajars, kes kaotas Leokile 45 sekundiga. Kolmas eestlane Mart Meeru (Sõmerpalu MK) oli kuues.

E1 klassis võidutses lätlane Edgars Silinš. Teiseks sõitis end Veiko Rääts (Sõmerpalu MK), kes jäi lätlasest 20 sekundit. Kolmas koht kuulus peale kuut katset lätlasele Juris Deicmanisele, kes kaotas võitjale juba üle 2 minuti.

Lauris Ermanis Lätist võitis E3 klassi, teiseks tuli Riho Kollist (Sõmerpalu MK), kes kaotas võitjale minuti ja kuus sekundit. Kolmas oli selle klassis lätlane Jurijs Zizkuns, tema kaotas Kollistile omakorda 7 sekundiga.

Seeniorite masinaklassis võidutses lätlane Janis Rasmanis. Teine koht kuulus Rene Jõgimaale (Redmoto Honda Racing), kes jäi esikohast 41 sekundit. Kolmandaks tuli Danielius Zoštautas Leedust, kes kaotas Jõgimaale 6 sekundiga. Teine eestlane Ahti Tilk (Tartu Enduro Klubi) oli 7.

Hobi klassis meie sõitjatel seekord poodiumile asja ei olnud. Kolmikvõidu võtsid lätlased Girts Dubavs, Mareks Kikurs ja Rudolfs Pumpurs, kellele neljandaks tulnud Vaido Kalm (Sõmerpalu MK) kaotas 12 sekundiga. Timo Hermlin ja Jarko Metsis (mõlemad Redmoto Honda Racing) olid vastavalt 6. ja 7.

C klassis oli parima eestlasena Kaspar Raidmets (Sõmerpalu MK) viies. Taavi Aavik oli 9., Ain Musting 13., Jaanus Vihtla 18. ja Sander Leivo 23. (kõik Redmoto Honda Racing).

Balti endurosprindi karikavõistluste järgmine etapp toimub 24. mail Maardu külje all Võerdlas.