Kvalifikatsioonisõitudes näitas Martin väga head kiirust ja sõitis esimese võistlussõidu jaoks välja neljanda stardipositsiooni. Teises ajasõidus aga õnnestus eestlasel välja sõita parim ringiaeg, mis tähendas ka parimat stardipositsiooni kolmandaks võistlussõiduks.

Esimeses võistlussõidus sõideti Martinile tagant sisse, tõugati rajalt välja, kus ta jäi mitmeks ringiks liivale kinni, ja nii lõpetas ta sõidu alles 21. kohaga. See aga tähendas ka samaväärset stardikohta teiseks võistlussõiduks. Teises sõidus tegi Martin, mis suutis ja lõpetas võistluse 13. kohaga.

"Nädalavahetus Hampton Down'is oli väga sündmusterohke," kommenteeris Martin. "Ajasõidus sõitsin välja neljanda ja esimese koha, saades kirja kiireima ringiaja. Esimeses võistlussõidus sattusin ebaõnneohvriks, kui mind kohe peale starti välja sõideti. Teist sõitu pidin seega startima viimasest reast. Võtsin teisest sõidust maksimumi, saades hädavajalikud punktid."

Nädalavahetuse kolmandat sõitu alustas Martin parimalt stardipositsioonilt, tegi väga hea stardi, püstitas uue rajarekordi ja juhtis võistlust kuni finišilipu langemiseni. Antud võistlus oli samas ka Uus-Meremaa mainekaima New Zealand Motor Cup auhinnavõistluseks. Seda karikavõistlust on peetud juba aastast 1921 ja varasemate võitjate hulka kuuluvad mitmed F1 maailmameistrid, nagu Jackie Stewart ja Keke Rosberg. 2010. aastal võitis antud karika Sten Pentus ja nüüd on siis selle maineka võistluse võitnud juba kaks eestlast.

"Start kolmandas sõidus õnnestus hästi ja edasi kontrollisin võistlust kuni lõpuni," kommenteeris Martin. "Sain enda nimele ka kehtiva rajarekordi. Võimas on, et Uus-Meremaa prestiižikaimal võidusõidukarikal on lisaks legendidele graveeritud nüüd ka kahe eestlase nimed."

Uus-Meremaa vormel-Toyota sarja konkurentsitihedust demonstreerib hästi ka seis punktitabelis, kus Martin hoiab Hampton Downi etapi järel 5. kohta. Sarja viimane etapp sõidetakse järgmisel nädalavahetusel.