Nürburgringil oli laupäev Martin Rumpi jaoks tihedaks tööpäevaks, sest sama päeva sisse mahtusid nii kvalifikatsioon kui ka mõlemad võistlussõidud. Kvalifikatsioonis jäi Martinil parimatest ringiaegadest napilt puudu ja stardirivis pidi noormees sisse võtma kolmanda positsiooni. Esireast aga startisid kaks peamist konkurenti, hollandlased Janneau Esmeijer ja Roy Geerts.

Väga hästi õnnestunud stardi järel tuli Martin esimeselt ringilt juba võistluse liidrina. Edasi kulges võidusõit juba eestlase taktikepi all, sest vähehaaval kasvatas Martin oma edumaa juba mitmele sekundile ja finišis edestas ta lähimaid konkurente, Esmeijerit ja Geertsi enam kui nelja sekundiga.

"Kvalifikatsioonis ei saanud esialgu rehve korralikult tööle ja pidamine oli kehv," seletas Martin. "Ja siis kui lõpuks hakkasid ringiajad paranema, sai kvalifikatsioon juba läbi. Aga lõpuks oli ka kolmas stardikoht väga hea. Esimeses sõidus panustasin stardile ja see õnnestuski ülihästi, sest sain juba stardisirgel mõlemas hollandlasest mööda ja esimesest kurvist väljusin liidrina. Ülejäänud sõit oli ainult edu kasvatamine."

Teine sõit osutus tulemuste poolest esimese sõidu koopiaks. Kuna mõlemad hollandlased said esimeses sõidus tehtud eksimuste eest karistuseks kolme stardikoha loovutamise, siis sai Martin startida esimeselt positsioonilt. Eestlane asus kohe stardist võistluse liidriks ja edasi keegi teda enam ohustada ei suutnud. Taas võit Martinile ja sedakorda isegi enam kui 7 sekundilise eduga talle järgnenud Esmeijeri ja Geertsi ees.

"Teises sõidus oli selle võrra lihtsam, et hollandlased pidid trahviks loovutama kolm kohta ja mul avanes võimalus startida esimeselt kohalt," kommenteeris Martin. "Asusin kohe liidriks ja suutsin iga ringiga edu kasvatada. Nürburgring on väga äge rada ja see sobis mulle hästi. Nüüd on peamine hea hooga jätkata ka viimastel etappidel Hollandis."

Nüüd, kus NEC sarjas on veel sõitmata kaks etappi ehk neli võistlussõitu Hollandi radadel, on punktitabelis Martin Rumpi edu kasvanud Geertsi ees 20 punktile ja Esmeijeri ees 42 punktile.