Kõige võimsamas, Superbike klassis võistlev Pärtelpoeg sai laupäevases kvalifikatsioonis kolmanda aja, mis andis talle stardikoha esirivis. Esimese start õnnestus Pärtelpojal väga hästi ja ta asus sõidu liidriks. Esikolmiku, kuhu kuulusid lisaks eestlasele ka rootslased Daniel Falemo ja Theo Borglund, tempo oli ülejäänud konkurentidele liiast ja liidrid kadusid kiirelt teistelt eest. Falemo pääses seejärel Pärtelpojast mööda ning eestlane jäi Borglundiga teisele kohale heitlema, tänu millele sai Falemo paarisekundilise vahe sisse sõita ja hoidis seda kodurajal võiduka lõpuni. Teise koha duellis jäi peale Borglund, kes sai finišikurvis Pärtelpojale hästi tuulde ning edestas eestlast lõpujoonel napi 0,088 sekundiga, Falemost jäi Borglund 3,1 sekundit. 

Pärtelpoeg oli ka teise sõidu stardis kiireim, kuid paari ringi edenedes hakkas tema tsikli esirehv järgi andma ja sõidutempot tuli alandada. Kuna vahe neljandaga oli turvaline, siis sõitis Pärtelpoeg end kindlalt kolmandaks, kaotust sõidu võitnud Falemole kogunes lõpuks 9 sekundit. Teiseks kihutas end jälle Borglund, kes jäi võitjale alla ainult 0,27 sekundiga.

Pühapäeval toimunud kvalifikatsioonis näitas Pärtelpoeg samuti kolmandat aega. Ka viimases sõidus hea stardi teinud eestlasel ei õnnestunud seekord esimene kurv ja avaringi lõpetas ta neljandana. Pärtelpoeg ei pääsenud viis ringi kolmandana sõitnud Daniel Mattssonist, kelle ringiajad olid liidritest Borglundist ja Falemost tunduvalt aeglasemad, kuidagi mööda ja liiderduo pääses püüdmatusse kaugusesse. Selleks hetkeks, kui Pärtelpoeg Mattssonist mööduda suutis, oli vahe liidriga juba 6,9 sekundit ning Pärtelpoeg võttis ka sellest sõidust kindla kolmanda koha. Esimeseks sõitis end seekord Borglund, kes edestas Falemot 5,7 ja Pärtelpoega 11,3 sekundiga.

Rookie 1000 klassis võttis Eesti karikavõistluste arvestuses maksimumpunktid Aivo Avik, kes oli laupäevastes sõitudes 25-s ja 26-s ning pühapäeval 21-ne. Rookie 600 klassis oli Eesti arvestuses parim Anastassia Kovalenko, tema oli laupäeval mõlemas sõidus 19-s ja ta edestas ühtlasi sõidu teist naisvõistlejat Sandra Lenanderit. Soomes mõni aeg tagasi rangluu murdnud Kovalenko loobus pühapäevasest pikast sõidu, kuna käsi ei ole veel 100% taastunud ja neiu ei hakanud riske võtma, kuna järgmisel nädalavahetusel osaleb ta juba Soome meistrivõistluste etapil Alastaros.

Eesti meistrivõistlused jätkuvad 16.-17.augustil Riias asuval Bikernieki ringrajal.