Laupäevases 10 minutit ja kaks ringi kestnud kvalifikatsioonis, mille esikolmiku moodustasid venelased Egor Frolov ja Kirill Vorobyov ning valgevenelane Kiryl Kadorkin (kõik KTM), lõpetasid Martin Michelis ja tema meeskonnakaaslane Romeo Karu vastavalt kuuenda ja viiendana.
Esimeses finaalsõidus võttis väärt võidu Michelis, kes edestas Frolovi 4,4 ja Vorobyovi 16,7 sekundiga. Karu kaotas kaasmaalasele 18,6 sekundit ja oli neljas. Teises sõidus osutus napilt parimaks aga Vorobyov, kes edestas Karu 1,2 sekundiga, kellest omakorda 2 sekundit hiljem lõpetas Frolov. Michelis jäi kolmandast kohast napi 0,5 sekundit ja lõpetas neljandana.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis avaetapi Vorobyov (45 punkti), kellele Michelis kaotas teisena kahe punktiga. Poodiumi madalaimale astmele tõusis Frolov (42 p) kes edestas neljandaks tulnud Karu omakorda kahe punktiga.

Meistrivõistluseid juhib 81 punktiga Vorobyov, talle järgnevad Poola etapi seitsmes poiss valgevenelane Daniel Valovich (64 p) ja lätlane Edvards Bizdans (63 p), kes oli Poolas kuues. Ainult ühel etapil osalenud Michelis (43 p) on 8. ja Karu (40 p) 10.

85cc klassis oli Eestist võistlema sõitnud rohkem sõitjaid. 15 minutit ja kaks ringi kestnud kvalifikatsiooni kihutamises oli Henry Vesilind (Honda) venelaste Timur Petrashini, Maksim Kraevi ja Svyatoslav Pronenko (kõik KTM) järel neljas. Vesilinnu järel oli Meico Vettik (Kawasaki) kuues ning esikümnesse sõitsid end veel kaheksanda ja üheksanda koha saanud Allar Pent ja Jörgen-Matthias Talviku (mõlemad KTM). Egert Pihlak (KTM) ületas lõpujoone 12-ndana.

Avasõidus võidutses taas Petrashin, kellele järgnesid Pronenko (+6,7 sek), Kraev (+36,7) ja Vesilind (+46,1). Pent oli sõidu lõpuks 7. (+52,2), Talviku 9. (+54,8), Pihlak 10. (+1.03,9) ja Vettik 11. (1.10,7). Petrashin ei andnud ka teises sõidus konkurentidele sõnaõigust ja edestas lõpus Pronenkot 10,7 sekundiga, kolmandaks tulnud avasõidu viies ukrainlane Oleksandr Chura (Suzuki) kaotas võitjale juba 22,1 sekundiga. Pihlak, Vesilind, Vettik, Pent ja Talviku kihutasid ratas-rattas esikümne keskel, kuid siis Pihlak eksis neljandal ringil ning osad eestlased sõitsid omavahel ja moodustasid külakuhja. Vettik ja Talviku suutsid intsidendist kõige kiiremini minema saada, kuid Vesilind ja Pent olid pikali ning tsiklid vajasid lahtiarutamist. Vettik (+30,1) oli lõpuks neljas, kelle jrel tulid Talviku (+38,9) ja Pihlak (+49), Pent suutis end lõpuks kümnendaks ja Vesilind 14-ndaks sõita.

Etapivõidu saavutas seega Petrashin (50 p) Pronenko (44 p) ees, kolmandaks tuli Chura (36 p). Kõik eestlased mahtusid aga esikümnesse, kui Vettik (28 p) oli neljas, Talviku (28 p) viies, Pihlak (26 p) seitsmes, Vesilind (25 p) kaheksas ja Pent (25 p) üheksas. Meistrivõistluste liider on kõik hooaja sõidud võitnud Petrashin (100 p), kellele järgnevad kõik sõidud teisena lõpetanud Pronenko (88 p) ja Poolas kuuenda koha saanud valgevenelane Artsiom Sazanovets (KTM, 58 p). Kõik eestlased on osalenud ainult ühel etapil ja seega esimeste hulka ei kuulu. Vettik (28 p) on 8., Talviku (28 p) 9., Pihlak (26 p) 11., Vesilind (25 p) 12. ja Pent (25 p) 13.

Euroopa meistrivõistluste kirderegiooni järgmine etapp sõidetakse 27.-28. juunil Lätis Stelpes.