Mõlemal päeval suutis raja kõige kiiremini läbi Martin Leok (Sõmerpalu MK), kes edestas kahe päeva kokkuvõttes absoluutarvestuses lätlaste hetke esinumbrit Edgars Silinš'it 23 sekundiga. Kolmandaks sõitis end Leedu parim enduromees Arunas Gelažninkas, tema jäi Leokile alla 42 sekundiga. Esikümnesse sõitsid end veel kolm Sõmerpalu motoklubi sõitjat: Elary Talu oli 4., Veiko Rääts 5. ja Priit Palatu 7.

Leok võitis kokkuvõttes E2 klassis Gelažninkase ja lätlase Janis Vintersi ees. Talu oli omakorda parim E3-s edestades lätlast Lauris Ermanist ja Palatut, meie Dakari-mees Mart Meeru (Sõmerpalu MK) oli selles arvestuses 7. E1 parim oli Silinš, kellele järgnesid Rääts ja leedulane Julius Šimkus.
Seeniorites võidutses kuulsa Vintersite perekonna sõitja Einars, kellele järgnesid samuti lätlane Arturs Robežnieks ja Eesti legend Toivo Nikopensius (Paikuse MK), Almar Proos (KTM, Favor Motosport) oli 6., Tiit Libe (Favor Motosport) 12. ja Aare Kattai (Aave Spordiklubi) 13.

Hobby klassis oli parim Timo Hermlin Sõmerpalu motoklubist, teiseks tuli leedulane Andrius Mitkevičius ja kolmandaks Hermlini klubikaaslane Vaido Kalm. Janar Kukk (Gas Gas MK) oli hobimeestest 4., Ragnar Kollamõts (Tartu Enduroklubi) 6., Rene Jerbach (RedMoto Racing) 7. ja Riho Rikanson (Gas Gas MK) 8.

C-klassis, kus oli üldse kõige rohkem osavõtjaid, saavutas esimest korda kahe päeva endurosõidus osalenud Mirko Raup (Sõmerpalu MK) lätlase Gints Berzinš'i järel teise koha. Indrek Reisenbuk samuti Sõmerpalu klubist oli 4., Irmo Nuut 6., Ainar Härm (Tartu Enduro Klubi) 7., Kalev Kriis (RedMoto Racing) 8., Janar Säärits (Tartu Enduro Klubi) 10., Alar Kulp (Paikuse MK) 12. ja Ivar Pill (Aave SK) 16.

Veteranide arvestuses sai Madis Pool (Pärnu MC) 3. ja Valdek Haugas 4. koha. Juuniorite klassi võitis Reio Timmi (Sõmerpalu MK), kes oleks oma ajaga võinud täiskasvanute hulgas neljanda koha saada. Margus Malkus oli ATV-del 3.

Meeskondlikult võidutses Sõmerpalu motoklubi 144 punktiga, kellele järgnesid lätlaste Motosports Racing Team (116 p) ja Janis Vinters Mototeam Riga (106 p).

Balti enduro meistrivõistlused jätkuvad 15.-16. augustil Siguldas Lätis.