Kahjuks ei õnnestunud tal kardile õiget seadistust leida ja seetõttu polnud kiirus päris see mis vaja. Vihmamärjal rajal peetud finaalsõidul püsis aga Asmer esikohakonkurentsis, kuid sattus möödasõidul märjale rajaosale ja järgenud piruett võttis võimaluse võitu püüda. Lõpuks võitles Asmer end siiski kolmandaks.

Talvar Racingu sõitjatest saavutas seekord ainsana esikoha Aavo Talvar. EMV hooaja, kus arvesse läks seitse paremat etappi, lõpetas Aavo meistrina klassis Rotax Max (ja teenis pääsme MK-finaali), Remo Rahula sai teise koha Rotax Junioris ning Priit Sei kolmanda Rotax Mastersis.

Kõige pingelisem oli lõpuetapi eel seis Rotax Junioris. Remo Rahulal oli võimalus meistritiitel võita ja kvalifikatsiooni 2. koht andis selleks ka head võimalused. Eelfinaali lõpetas Remo teisena, Siret Räämet kohe tema kannul. Finaalsõidu teises kurvis asetleidnud massikokkupõrkes langes Remo kuuendaks, ent suutis end lõpuks siiski teiseks pressida. Paraku oli sellest vähe kasu, sest peakonkurent Ralf Aron finišeeris neljandana ja nii jäi Remol tiitlist ikkagi neli punkti puudu. Siret lõpetas finaali 9. kohal, EMV lõpptabelis on tema nimi 7. real. Ainult pooltel etappidel osalenud Andrei Jatsenko saavutas sellest hoolimata kõrge 5. koha.

Aavo Talvar alustas Rotax Maxi eelfinaali teiselt stardikohalt ja püsis samal kohal ka suurema osa võistlussõidust. Alles distantsi teisel poolel õnnestus tal liidriks tõusta, ent jälitajaid maha raputada enam mitte. Eelfinaali võit tuli 0,052-sekundilise eduga. Finaalsõidu soojendusringi ajal vallandunud vihma aga paiskas kõik segamini. Võistlejad kutsuti tagasi rehve vahetama, ning kui nad ükskord uuesti märjale rajale tagasi lasti, oli Aavo ülekaal masendav. Kahe ringiga saavutas ta lähima kaasvõistleja ees stardisirge pikkuse edu ning finišilipu langemise ajaks oli vahe juba 28,3 sekundit.

Rotax Mastersis
oli nii Jaakko Kuusel kui ka Priit Seil võimalust tõusta EMV arvestuses kolmandaks. Jaakko alustaski hästi – võitis kvalifikatsiooni ning lõpetas eelfinaali teisena. Finaalis märjal rajal aga lipsas kõigepealt sisse sõiduviga ning lõplikult kustutas edulootuse ühe lätlasest kaasvõistleja ajuvaba manööver. Priit seevastu tegutses tasa ja targu – ajasõidus 7., eelfinaalis 5. ja finaalis 4. Punktide kokkulugemisel selgus, et Priit lõpetas EMV kolmanda kohaga. Kuna aga kahel esimesel kohal olid lätlased, andis see Priidule pileti MK-finaali. Jaako lõppkohaks EMV tabelis jäi viies.