Hetkel Hyundai meeskonnas sõitev Neuville, kes esindas veel 2013. aastal Fordi, on viimasel ajal Hyundaid teravalt kritiseerinud. 26-aastane belglane heidab meeskonnale ette, et talle ei ole antud konkurentsivõimelist masinat.

Rallye-sport.fr andmetel tegeleb M-Spordi juht Malcolm Wilson uue sponsori otsimisega, et seejärel Neuville'i palkamiseks pakkumine teha. Wilson usub, et nende tänavune Fiesta RS WRC masin on piisavalt konkurentsivõimeline, et belglane nõustuks meeskonda vahetama.

Neuville`i leping Hyundai`ga lõpeb järgmise hooaja järel, kuid tema kontrahtis olevat klausel, mis lubab tal teatud tingimustel meeskonnast ka varem lahkuda.

M-Sport pole samas ainus, kes soovib 2013. aastal MM-sarjas teise koha saavutanud Neuville'i palgata, sest belglasest on huvitatud ka Volkswagen. Lisaks väidetakse, et kiirele võidusõitjale on silma heitnud ka 2017. aastal MM-sarjaga liituv Toyota meeskond.

M-Spordi sõitjateks on hetkel Tänak ja Eyfil Evans, kusjuures Walesi rallimehel on ette näidata märksa paremad tulemused kui eestlasel. Kui Tänak on tänavustel MM-etappidel saanud 18., 4., 22. ja 11. koha, siis MM-sarjas neljandal positsioonil paikneva Evansi kohad on olnud 7., 6., 4. ja 3.