Evans saavutas aasta tagasi Saksamaal neljanda koha, jäädes poodiumilt välja kõigest viie sekundiga. M-Spordi juhid usuvad, et oma kiirust juba tõestanud uus Ford Fiesta RS, mis teeb asfaldirallil debüüdi, annab nii Evansile kui Tänakule võimaluse kõrgete kohtade osas kaasa rääkida.

"Tänak pole puhtal asfaldirallil MMi masinaga alates 2012. aastast sõitnud, kuid tema viimase aja sõidud lubavad loota, et ta võib koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga olla must hobune, kes taotleb samuti poodiumikohta," seisab M-Spordi pressiteates.

"Ootan suure innuga Saksamaa rallit. Naudin asfaldirallisid, kuid minu viimane tõeline asfaldisõit MM-sarja autoga jääb 2012. aastasse. Kindlasti on mul seekord Saksamaal palju õppimist," tunnistas Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

"Saksamaal on iga kiiruskatse erinev ja seetõttu on see tõsine väljakutse saada hakkama pidevalt muutuvate oludega. Mõistagi tuleb oma kaardilugeja ja kogu tiimiga hea koostöö saavutada, et erinevaid katseid ja ilmastikutingimusi õigesti hinnata. Kindlasti on Saksamaa ralli koht, kus võib kõike juhtuda. Ootan huviga, milline meie kiirus olema saab," lisas Tänak ootusärevalt.

Mullu pääsesid Saksamaal poodiumile võitnud Thierry Neuville ning belglasele järgenud Dani Sordo ja Andreas Mikkelsen. WRC-2 arvestuses sõitnud Tänak oli kümnes.