"Ma tean, milleks meie auto sel aastal võimeline on. Ning ma tahaksin selgeks teha, et mul pole Elfyn Evansi ja Ott Tänaku suhtes mingeid kahtlusi, nad lähevad iga päevaga järjest kiiremaks ning kogenumaks," ütles Wilson ajakirjale Autosport.

"Portugali ralliks saame auto, mis on võimeline võitudele sõitma, kuid järgmine samm peaks olema piloodi hankimine, kes meid nende võitudeni viib. Ma ei tee saladust, et otsin tiimile partnerit ning selle rahaga saaksime sõitjale järgmisel aastal maksta ning selleks sõitjaks võiks olla Thierry."

Eelmisel aastal Hyundaiga liitunud Neuville'i karjääri parimad päevad jäävad aastasse 2013, kui ta sõitiski just M-Spordi tiimis ning lõpetas hooaja kokkuvõttes Ogieri järel teisena, kogudes viimasest kaheksast rallist kuus poodiumikohta.

"Ta oleks võinud Ogierile konkurentsi pakkuda, kui ta meiega oleks jäänud. Ning tal on veel see võimalus," lisas Wilson.

Hyundai tiimipealik Michel Nandan on teist meelt: "Thierry on järgmisel aastal meiega. Dani Sordo samuti. Neil on kehtiv leping ning nad jäävad siia."

Neuville ise nii resoluutne polnud: "Ma ei taha sellest rääkida. Ma teen oma tööd. Ma tean, kuhu ma võiksin minna, mida ma võiksin teha ning mida ma ei tohi teha. Alati on erinevaid võimalusi, kuid praegu mõtleme me edasi arenemise peale ning ma olen kindel, et meie uus auto tuleb kiire. Usun, et jääme Hyundaisse."