"See oli Oti ja Raigo poolt sensatsiooniline sõit. Nad on viimase paari ralliga palju enesekindlust kogunud ning suutsid nüüd kokku panna fantastilise tulemuse. Ning kõige tipuks tema viimase katse tulemus - see oli ilmselt Ogieri kõige napim Power Stage'i võit (punktikatse - toim)," kommenteeris Wilson Tänaku 0,1-sekundilist kaotust viimasel katsel valitsevale maailmameistrile.

"Sellega saatsime välja selge sõnumi, et kombinatsioon Otist ja uuest autost töötab hästi. Ootame juba põnevusega Soome rallit."

"Otil on seljataga rasked paar aastat, kuid ta on tõesti küpsemaks saanud ning tundub, et meie strateegia mõlema sõitjaga hakkab lõpuks vilja kandma. Plaan oli, et poisid saaksid hooaja esimeses pooles jalad alla ning pingutaksid siis piiri peal, et näha, milleks me võimelised oleme. See tundub töötavat. Loodame, et see jätkub samamoodi," jätkas Wilson.

"Kõige tähtsam on, et me nägime, kui konkurentsivõimeline meie auto on. Oleme selle nimel vaeva näinud ning see tõstis tiimi moraali lakke. Nii palju katsevõite ja nii julgustav esitus Oti poolt, et see tulemus tundub meile sama hea kui võit. Mina teen täna poistele õlled välja!"