Nii sõnas Wilson veebisaidi Crash.net kolumnis, kus ta meenutas läinud ralli dramaatilisi sündmusi.

"Olen selle spordiala juures olnud kaua aega, kuid Ott Tänaku vetteplärtsatus Mehhiko rallil ei lähe enam iial meelest. Sel nädalavahetusel elasime läbi palju emotsioone - alates 17 minutit muretsemisest, kui me ei teadnud, mis Oti ja Raigoga juhtus, kuni tohutu uhkustundeni välja, kui me nägime neid üle finišipoodiumi sõitmas, olles veel ühe punktigi võitnud," kirjutab Wilson.

"Oti kaitseks pean ütlema, et see avarii oli suur ebaõnn. Katse oli kestnud 2,6 km, ta pidurdas liiga tugevasti. Ratas jäi kummalisse asendisse ning kõva maandumine lõhkus esivedrustuse ning ta polnud võimeline võtma järgmist järsku kurvi vasakule ning rullus järsakust alla veehoidlasse. See oli õnnetu juhtum, mis oleks võinud juhtuda igaühega."

Wilson paljastas ka veidi, mida ta oma pilootidelt - Tänakult ja Elfyn Evansilt - eelseisval Argentina rallil ootab. "Tahame püstitada reaalsed eesmärgid ning hakata rohkem suruma siis, kui tagasi Euroopasse tuleme. Kummalgi sõitjal pole Argentinas palju kogemusi ning nende jaoks on tähtis teha korralik ralli, et koguda enesekindlust tuttavamateks etappideks," ütles ta.

"Loodame, et me toome mõlemad autod finišisse, ning eelkõige jääme kuivale maale!"