Koostöös Rally Liepaja meeskonnaga loob eelmise aasta parima FIA ERC ralli tiitli saanud auto24 Rally Estonia meeskond laupäeval, 7. veebruaril Rally Liepaja teisele kiiruskatsele Eesti kurvi ja sinna moodustatakse omakorda FIA ERC sarja logo. Eriliseks asja juures on see, et logo tehakse kohale tulnud Eesti fännidest, pannes neid nii raja äärde seisma, et neist moodustuks ülevalt vaadates FIA ERC logo. Sarja promootor Eurosport Events filmib seda logo kopterilt ja nii jõuab see läbi Eurospordi ja nende partnerkanalite üle maailma kümnete miljonite inimesteni.

“Oleme alati püüdnud nii auto24 Rally Estonia korralduses kui ka seda tutvustavates tegevustes leida uusi ja innovatiivseid lahendusi. Rally Liepaja Eesti kurv ja sinna inimlogo tegemine on võimalus koguda Eesti fännid kokku, muuta telepilti atraktiivsemaks, tutvustada tänvust, 17.-19. juulil sõidetavat auto24 Rally Estoniat, mis on samuti FIA ERC etapp ja tutvustada üle Euroopa Lätti kokku tulnud rallisõpradele Eestit. Kindlasti saab Eesti kurv Rally Liepaja üheks publikumagnetiks,” rääkis auto24 Rally Estonia direktor Urmo Aava.

Inimlogo pole ainus põhjus, miks tulla Rally Liepaja Eesti kurvi, seda sõltumata rahvusest. Koostöös EAS’i ja Eesti tootjatega pakutakse Eesti kurvis Eesti tooteid, saab suppi ja teed. Üles on pandud suur LED ekraan, millel kuvatakse reaalajas ralli tulemusi ja näidatakse videosid. Kohapeal saab kuulata ka FIA ERC ametlikku ralliraadiot. Põhjuseid, miks tulla Eesti kurvi, on seega mitmeid.

Urmo Aava sõnul on inimlogo moodustamiseks vaja ca 100 Eesti fänni, sest eesmärgiks on logo luua just Eesti rallifännidest. Inimlogo tegemisele eelregistreerimise kohta saab infot Facebook’is loodud sündmusel, mis asub siin

Ühtlasi on see väljakutse Läti rallifännidele, kes on teretulnud auto24 Rally Estoniale looma Läti kurvi ja tegema veelgi suuremat inimlogo. Näiteks 200 inimesest.

auto24 Rally Estonia meeskond ootab kõiki Eesti kurvi 7. veebruaril, Liepaja Rally teisele kiiruskatsele, kus kohtuvad Eesti ja Euroopa rallifännid. Eesti kurvi GPS koordinaadid: 56.9952219, 21.6737102. Eesti kurv on ka sama katse teisel läbimisel, mis on Rally Liepaja neljas katse, inimlogo tehakse aga ainult katse esimesel läbimisel.

Rally Liepaja vaatamiseks vajaminevaid rallipasse saab soetada internetist ja ning Rally Estonia kontorist. Täpsem info siit.