"Grand Prix de Pau" nime kandis etapi viimane kolmas võidusõit. Kuna tugeva vihmasaju tõttu jäi sõit poolikuks, anti välja vaid pooled punktid. Seetõttu ei hõivanud Aron punktitabelis esikohta, vaid on hooaja avaetapi järel teine.

Sarja juhib prantslasest kollanokk Sacha Fenstraz, kes kolmandast sõidust punkte ei teeninudki, kuid võitis teise sõidu ja lõpetas avasõidu neljandana. Ralf Aron sai avasõidus teise, järgmises kaheksanda koha.

"Grand Prix de Pau võitmine tähendab mulle palju, eriti seetõttu, et mulle meeldivad tänavaringrajad. Meil oli märjas teises kvalifikatsioonis probleeme, aga tiim oli need järgmiseks päevaks lahendanud. Mu käsutuses oli tõeliselt hea auto," rääkis Aron sarja kodulehele.

"Meie valik kasutada vihmarehve osutus õigeks. Kahju, et ainult pooled punktid jagati. Arvan, et oleksime siit samuti maksimumpunkte väärinud. Aga sellised reeglid juba kord on. Üldiselt olen meie saavutuse üle õnnelik ja uhke."

Esimest hooaega F3 sarjas sõitev Jüri Vips teenis punkte vaid esimesest sõidust, mille lõpetas kümnendana. Kuna tal teine kvalifikatsioon ebaõnnestus, polnud viimases kahes sõidus punktilisa loota.

"Tegelikult oli mul kiirus päris hea, aga võib-olla tekkis enesekindlus isegi liiga kiiresti. Sõitsingi esimeses kvalifikatsioonis korraks äärekivisse ja pidin boksis käima. Ja teises kvalifikatsioonis sõitsin märjal rajal seina ja head aega ei saanudki. Väikesed vead rikkusidki terve nädalavahetuse," ütles Vips oma pressiteenistuse vahendusel.

"Pau rajal on keeruline mööda saada ja kuiva ilmaga saab kohta parandada vaid hea stardiga. Kaks esimest sõitu sõitsime kuivaga, ja kolmandas vihmaga toimunud sõidus oli kiirus hea, aga see sõit kahjuks katkestati."

F3 sari jätkub juuni esimesel nädalavahetusel Ungaris Hungaroringil.