Ringrajasõidu võistlus toob lisaks Soome ning Baltikumi sarjadele rajale ka veel Eesti meistrivõistluste klassid. Võidusõit saab olema seda põnevam, et mõnes võistlusklassis võisteldakse koos eestlastega ning kokku on rajale oodata üle saja võistlusmasina.

Võistlusklasse veereb kahe päeva jooksul rajale palju: pisikestest vormel-Fordidest kuni Porsche GT3 Cup'i ja alati vaatemänguliste Camaro V8 autodeni välja. Võistluspäeva kiireimad masinad on meie oma vormel-Scandicud.

Põnevaim heitlus tõotab tulla klassis BMW 325 Cup, kus Eesti võidusõitjad pistavad rinda Soome konkurentidega. Nimelt võimaldavad kahe riigi tehnilised tingimused antud klassis ühises arvestuses võistleda, mis teeb BMW-de sõidu kindlasti üheks oodatuimaks, sest tegemist on ikkagi omamoodi maavõistlusega.

BMW 325 Cup klassis teevad üllatusvõistlejatena kaasa eelmise aasta European Radical Mastersi teise koha omanik Tristan Viidas ning armastatud näitleja ja naljamees Henrik Normann. Esimene stardib Mikk Maateni, teine Kasmar Tunderi kõrval. Paarimeestena minnakse rajale 45-minutilises kestvussõidus, mille käigus toimub juhtide vahetus.

Vormel-Scandic klassis on aga taaskord oodata pingelist heitlust Antti Rammo ning mitmekordse Eesti meistri Raimo Kulli vahel.

Suur Võidusõit 2015 peetakse sarnases formaadis eelmise aasta võistlusega. Spordile lisaks pakutakse ohtralt meelelahutust nii suurtele kui väikestele külastajatele.

Võistlustega samal ajal toimub koguperelaat, lastele on avatud atraktsioonid ning laval astuvad päeva jooksul üles Eesti parimad artistid. Omamoodi võidusõit peetakse maha ka võistluspaika spetsiaalselt selleks ehitatud automudelismi rajal.

Laupäeva pärastlõunal astuvad rahva ette tänavused Eurovisiooni-laulikud Elina Born & Stig Rästa, pärast võidusõite kell 20 esinevad Ines koos bändiga ning Koit Toome erikavaga. Koos spetsiaalselt legendaarse Jaak Joala 65. sünniaastapäevaks kokkutuleva ansambliga Radar esitatakse surematuid hitte võidusõidufilmist "Teisikud".

Üllatusena loositakse kõigi piletiostjate vahel välja hulk auhindu, peaauhinnaks on võimalus ise osaleda "Teisikute" auhinnasõidus koos Koit Toome ja Stigiga! Meeleolukas õhtu jätkub afterparty'ga Pärnu ööklubis Sugar.

Piletid on saadaval Piletilevi eelmüügist hinnaga 8 € (10 € kohapeal). Perepilet maksab 20 € (2 täiskasvanut ja kaks last 9-15 a, kohapeal 25 €). Saadaval on ka piiratud arvul fännipileteid hinnaga 15 €, mis võimaldavad kohta parimas võistluse jälgimisalas ja võimalust siseneda boksialasse. Lastele vanuses kuni 8 eluaastat on sissepääs tasuta. Lapsed vanuses kuni 12 aastat peavad olema üritusel koos täisealise piletiomanikust saatjaga.

Pärnust raudteejaamast ja suurematest Pärnu hotellidest Audrusse auto24ringile viivad Hansaliinide bussid. Täpsem informatsioon busside liikumise kohta Suur Võidusõit 2015 Facebooki lehelt.