Eelregistreerumise kaudu on üles antud 36 võistlejat. Kuna tegu on ka Läti karikavõistluste ja Baltic Cup esimese etapiga on rivis ka lätlasi, kellest paljud käisid aprillis Laitse rada proovimas.

Võimsaimas, Division 1 klassis on üles antud kaheksa võistlejat. Lisaks tuttavatele sõitjatele selles klassis - Pait Reiman, Erki Koldits, Valdur Reinsalu ja Denes Truu, on Soomest kohal Silvo Viitanen Ford Fiestaga, Lätist aga Karlis Goldmanis Subaruga. Kaks meest teevad aga oma rallikrossi debüüdi. Škoda Fabial startiv Andri Õun ja üllatusena paljudele leiab nimekirjast rohkem küll rahvaspordist tuntud Helmet Palmi nime. Mitsubishi Lancer EVO 6 võistlusautoks ja saab olema väga põnev jälgida, kuidas avavõistlus Palmil läheb. Auto puhul on tegemist Marko Kasepõllu vana A-rühma ralliautoga, Palmi enda sõnul ootab ta avaetappi huviga ja võtab alguses võistlus korraga.

Ka teised klassid on huvitavad. Oma klass on tagaveolistele, mis kindlasti pakub palju vaatemängu. Sõitjad selles klassis: Sten Suvemaa, Rommi Pukk, Siim Sündema BMW-del ja Kevo Kärp, Gert Ilves ning Kalmer Vaht Ladadel.

Klassis ERK 2000 on kohal sõitjad, keda eelmisel hooajal sõitmas ei näinud. Silver Havamaa oma tuttaval Honda Civic Type-R autol, Venemaalt on taas stardis Tatjana Jelissejeva Ladal, kellele pakuvad konkurentsi lätlased.

Ka Division 1a klassis (kuni 1,6 liitrised mootorid ja ja esivedu) saab konkrents tihe olema, eelmise aasta starndardklassi Eesti meister Janno Õis, Arvo Kask, Andre Kurg, Sander Roosimaa ja Sander Palmiste on mõned näited osalejatest.

Võistlussõitude algus Laitse Rally Park rajal kell 12.00. Pilet maksab 5 eurot.