Kõige kiiremas, PRO klassis võitis kaks esimest sõitu soomlane Eetu Karjalainen (Arctic Cat) ning oli kolmandas Kaur Tiisleri (Arctic Cat, Freetime Racing) järel teine. Sellest piisas, et päeva kaalukaim võit 72 punktiga üle lahe viia. Kiisler, kes oli avasõidus kolmas ja teises teine, kogus 67 punkti ja saavutas kokkuvõttes teise koha. Poodiumi madalaimale astmele tõusis 62 punktiga võitja kaasmaalane Kalle Saarelainen (Arctic Cat), tema oli esimeses sõidus teine ja ülejäänutes kolmas. Vapralt esines ka üks Eesti tuntumaid rallisõitjaid Martin Kangur (Arctic Cat), kes lõpetas sõidud vastavalt neljandal, kuuendal ja neljandal kohal, mis andis talle kokkuvõttes 51 punktiga neljanda koha. Esikohale olid sõitudes pretendeerimas ka eelmisel aastal Le Touquet kuulsal rannakrossil võidutsenud ja seal tänavu teise koha saanud quadisõitja Priit Järvloo (Lynx, Estonian Snowcross Association), kes kelgukrossidel ennegi väga häid sõite teinud ja kiire soomlane Frans Forsell (Polaris). Kahjuks lõppes nende sõit juba avasõidu esimesel ringil, kui esmalt jäi raja äärde Järvloo, kes sai Tiisleri kelgu suusaga vastu kätt ning samal põhjusel katkestas Forsell paar kurvi hiljem.

Klassis Hobby ei leidunud vastast soomlasele Feetu Rajajärvile (Ski-Doo), kes võitis kõik kolm sõitu. Avasõidus järgnesid talle Tarmo Raig ning tuntud mäkketõusja ja erinevate kuulsate motovõistluste korraldaja Riho Kollist (mõlemad Lynx). Teises ja kolmandas sõidus vahetasid mehed aga kohad ning Rajajärvi (75 p) järel sai teise koha Kollist (64 p) ja kolmanda Raig (62 p).

Algajate ehk Beginners klassis oli igas sõidus erinev võitja, mistõttu olid punktivahed lõpuks esikolmikus väga väikesed. Avasõidu võitis noor rallisõitja Markus Abram (Lynx) Sõmerpalu motoklubi sõitjate Aares Fjodorovi ja Reio Timmi (mõlemad Ski-Doo) ees. Teises sõidus oli aga parim Timmi, kes edestas Fjodorovi ja avasõidus viienda koha saanud Ruslan Talfi (Lynx, Kose AMK), kes on tuntud külgkorvikrossi ringkondades. Abrami sõit ebaõnnestus, kui ta sõidu alguses sõiduvea tegi ja viimaseks langes. Noormees suutis küll mõned kohad tõusta ja oli kümnes. Kolmandas sõidus võttis magusa võidu Talf, kellele järgnesid Abram ning esimestes sõitudes vastavalt seitsmendana ja neljandana lõpetanud Joosep Kaskema (Lynx).
Kolme sõidu kokkuvõttes võitis võistluse tänu viimasele sõidule Talf, kes kogus antud sõidus viienda koha saanud Timmiga võrdselt 61 punkti. Poodiumi madalaimale astmele astus Abram (58 p). Üks kõvemaid Eesti mäkketõusjaid Billy Toomla (Polaris, Gas Gas MK) oli 46 punktiga kokku kuues, mehe kohad sõitudes olid 6., 8. ja 4.

Veteranide sõitudes läks võit samuti meie põhjanaabritele, kui Esa Polvinen (Lynx) edestas kõikides sõitudes Kaur Tiisleri isa Pauli (Arctic Cat, Freetime Racing) ja Ojar Kirsi (Lynx). Soomlane kogus päeva lõpuks maksimaalsed 75 punkti, Tiisleri saagiks jäi teisena 66 ja Kirsil kolmandana 60 punkti.

Õrnema soo esindajaid oli stardis kolm ning kõikides sõitudes edestas Kätriin Nilbe (Lynx) kindlalt Maarja-Liisa Pettaid (Ski-Doo) ja Manuela Lõhmust (Lynx). Naiste arvestuses võitis Nilbe (75 p) Pettai (66 p) ees, Lõhmus oli ainus ja seega parim juunior (75 p).

Järgmine mootorkelguvõistlus peaks sobivate ilmastikutingimuste puhul toimuma 24. veebruaril, kui JK MOTO Kelgukeskus korraldab Kuutsemäe ümbruses mootorkelgu enduro. Kui ilma jagub, siis järgmine kelgukrossi etapp peaks toimuma aga veebruari viimasel päeval Lange motokeskuses.