"Sardiinia on unikaalne segu kõvadest ja pehmetest teedest, mis esitavad meie uutele rehvidele erinevaid väljakutseid. Pikad vahemaad, eriti laupäeval, panevad sõitjad mõtlema, kuidas nad rehve säästavad ning me tahame juba väga näha, kuidas meie uus kõva segu sellele raskele rallile vastu peab. Karl on meeskonnale hea täiendus ning ma olen kindel, et ta aitab meil oma tooteid WRC2 sarjas edukalt demonstreerida," ütles tiimipealik Dick Cormack.

Kruuda lisas, et Tänaku kiirus eelmisel Portugali rallil annab talle kindlust, et DMACK-i rehvidega on võimalik ka WRC2 klassis kiiresti sõita.

"Sardiinia on alati olnud üks mu lemmikrallisid ning on hea, et saame reedel paari lühema katsega sellesse uuesti sisse elada. Ma pole Fiestaga paar aastat sõitnud, aga see on hea võimalus ning ma töötan praegu kõvasti, et sellest maksimum võtta. Oti kiirus Portugalis näitas, et uued rehvid on head ning me proovime seda ka WRC2-s tõestada," ütles Kruuda, kes teeb järgmisel nädalal oma hooaja avastardi.

Ott Tänak: "See ralli esitab alati oma kõrgete temperatuuride ja karmide kitsaste teedega suure väljakutse, aga ma tõesti naudin seda etappi. Need teed on tavaliselt rehvidele terve hooaja peale kõige raskemad. Astusime Portugalis suure sammu edasi ning ma olen Sardiinia eel väga motiveeritud. Loodetavasti saame jälle esiotsas võidelda!"