"Tegin esimeses sõidus enne hüpet ühe apsaka - ei tea, kas sõitsin auku või kivi otsa. Hoop lõi jala maha ja vedas käe gaasi peale. Lendasin täisgaasiga õhku. Maandusin tsiklist eraldi. Õnneks võttis põrutuse terve keha, mitte ainult üks koht," rääkis Krestinov kaks päeva hiljem Delfile.

"Hing oli kinni, aga see läks üle. Praegu terve keha valutab. Kaks päeva andsin kehale rahu, aga pikemaks pausiks aega ei ole. Nädalavahetusel on juba Inglismaal võistlused."

Kukkumisest hoolimata läks Krestinov Mulgikrossil teise starti, sest ei tahtnud oma etteastet niimoodi lõpetada. MX Open klassis sai ta seal Tanel Leoki järel teise koha.

Sel nädalal sõidab Krestinov Briti meistrivõistlustel Canada Heightsis. Esimese etapi järel hoiab ta selles sarjas kaheksandat kohta. Briti meistrisarja kõrval proovib ta kaasa teha ka paaril MM-etapil - ühel ta juba Hollandis sõitis, teise tahab kaasa teha augustis Belgias Lommelis. "Edasi vaatan, kuidas finantsidega seis on," lisas ta.

Aprilli lõpus sõidetakse MM-etapp Lätis Kegumsis, kuid selle asemel võistleb Krestinov rahvusvahelisel krossil Prantsusmaal. "MM-il peaksin osalemiseks välja käima 2000 eurot, Prantsusmaal makstakse mulle," tõi ta lihtsa põhjuse.
Olukord pärast kukkumist.