Kokku osales MM-il kümme eestlast. Kõige suurema osalejate arvuga klassis X30 senior osales 144 pilooti. Läbi raskete eelsõitude pääses eestlastes finaali Siim Leedmaa, kes startis eelfinaali 20. kohalt. Mattias Rassi kohaks eelsõitude järel oli 130.

Leedmaa, kes on terve hooaja vältel näidanud suurepärast minekut oli finaalides MM-i vääriline ja nii noorele eestlasele hooaja tähtsaima võistluse kolmas koht. See tulemus tähistab kahtlemata noore sõitja kuulumist maailma eliiti.

Teine medal tuli klassis Super Shifter. Tänavune Benelux sarja võitja Sten Dorian Piirimägi oli terve nädala ülimalt kiire. Ebaõnnestunud kvalifikatsiooni järel eelsõite 16. kohalt alustanud Piirimägi tegi edaspidi üliõnnestunud sõite. Finaalist tugevale eestlasele sarnaselt Leedmaale MM-i kolmas koht. Kaspar Korjus, kelle teekond eelsõitudes kulges üle kivide ja kändude lõpetas MM-i finaali samuti kõrgel seitsmendal kohal.

X30 Junior klassis, kus osavõtjaid oli 119, näitas kvalifikatsiooni järel eestlastest parimat minekut Rimmo Kadapik. Tihedas konkurentsis tuli Kadapik eeslõitudest välja 16. kohaga ja pääses sellega kindlalt finaali. Teise eestlasena kindlustas finaali koha Jan Kalmet. Ken Oscar Algre, kelle tempo terve nädal oli suurepärane, pidi finaalidest välja jääma puhtalt tänu ebaõnnele.

Kokkuvõttes Algrele MM-ilt 36. koht. Patrick Enok oli 53. ja Oskar Männamets 88. Parima eestlasena saavutas finaalis 12. koha Rimmo Kadapik ja seda 5-sekundilise ajatrahviga. Jan Kalmet oli 14. Mini klassis saavutas Ruben Volt 29. koha.