Sõidu võitis Daniel Ricciardo, kes sarnaselt Korjusele sai hooaja teise etapivõidu.

Teisena finišeerus Robert Wickens, kolmas oli Brendon Hartley.

Pärast seitset sõitu hoiab esikohta endiselt

Sõidu käik:

Viimane ring: Korjus jätkab viiendal kohal, Pentus on 16. kohal. Juhib Ricciardo, teisel kohal Wickens, kolmas Hartley. Kaks autot tegid kokkupõrke eelviimasel ringil. Seetõttu on Pentus tõusnud 14. kohale.

Korjus jätkab viiendal kohal. Pentus on hetkel 16. kohal. Sõita 2 minutit ja 1 ring.

Vahed on turvaauto rajale tulekuga minimaalseks kahanenud. Juhib Ricciardo, Korjus on viies, Pentus 15. Sõita viis minutit ja 1 ring.

Rossi sai Costast mööda, kuid sõitis järgmisel ringil vastu seina. Jällegi on turvaauto rajal. See tähendab, et Korjus ning Pentus on mõlemad koha võrra tõusnud. Korjus nüüd viies, Pentus 15. Sõita 10 minutit ja 1 ring.

Turvaauto on rajal, kuna kaks masinat on teinud kokkupõrke ning nende autod tuli teisaldada. Korjus on endiselt kuues, Pentus on tõusnud 17. kohale.

Korjuse kaotus liidrile on 18 sekundit. Rossi on Korjusest 2,4 sekundi kaugusel, Panciatici kaotab 12 sekundiga.

Pentus on tõusnud 18. kohale. Lisaks võib finišis tema koht paraneda, kuna paljud piloodid tema ees said 10-sekundilise ajatrahvi.

Korjus jätkab kuuendal positsioonil ning kaotus liidrile on üle 11 sekundi. Viiendal kohal olevale Rossile kaotab eestlane sekundiga. Võistluste seitsmes mees kaotab Korjusele aga juba 10 sekundiga.

Pentus on endiselt 20. kohal, kaotus 36 sekundit. Sõita 26 minutit ja 1 ring.

Kolmandal positsioonil oleva Hartley autoga on midagi viga ning mees on hakanud aeglasemalt sõitma. Korjuse kaotus on kasvanud kaheksale sekundile, Pentus jääb maha juba 30 sekundiga. Sõita 30 minutit ja 1 ring.

Ricciardo on edu kasvatanud. Korjus Kaotab liidrile üle 7 sekundi, Pentuse kaotus juba üle 26 sekundi. Sõita veel 33 minutit ja 1 ring.

Korjus kaotab liidrile Daniel Ricciardole 6,860 sekundiga. Pentus jätkab 20. kohal, kaotus 22,864 sekundit.

Korjus langes stardis kuuendaks, Pentus langes kaks kohta.

Kvalifikatsioon:

Eilses A-grupi kvalifikatsioonis sõitis Kevin Korjus välja kolmanda aja ning stardib kokkuvõttes täna viiendalt positsioonilt ehk kolmandast reast.

Sten Pentus näitas oma kvalifikatsioonis üheksandat aega ning alustab võistlust 18. kohalt.