Politsei andis uurimismaterjalid prokuratuurile üle eelmise aasta lõpus, kuid prokuröril pole seni olnud aega asjaga tegeleda. Põhja Ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas andis lootust, et lähinädalatel võetakse kriminaalasjas vastu mingisugune otsus.

Variante on laias laastus kolm: 1) prokurör leiab, et tuleb teostada veel mõni menetlustoiming - kedagi üle kuulata või mõni dokument üle kontrollida; 2) prokurör leiab, et kõik tõendid on olemas ning kriminaalasi kuulub lõpetamisele, kuna ei ole tuvastatud ühtegi süüdlast; 3) prokurör koostab kellelegi süüdistuse ja juhtum läheb kohtusse.

Harju ralli üheksandal ehk viimasel kiiruskatsel sõitis Ardu lähedal Kose vallas Kõrvenurga külas välja ekipaaž Sander Sepp - Ants Uustalu, mille tagajärjel hukkus kolm raja ääres olnud pealtvaatajat.

Hukkusid Rakveres asuva autoteeninduse omanik, 41-aastane Janek Jelle, kes ka ise Harju rallil sõitis, tema ralliauto mehaanik ja kaastöötaja, 25-aastane Lauri ja tolle tüdruksõber 25-aastane Triinu. Jelle pidi ise ralli mõned tunnid enne õnnetust katkestama ning oli raja äärde edasist võistlust vaatama läinud.