Avapäeval suutis 94 osaleja hulgas üheksa kiiruskatset kõige kiiremini läbida maailmameistrivõistlustel E1 klassis teist kohta hoidev Eero Remes (TM), kelle edu oli päeva lõpuks teiseks tulnud Roni Nikanderi (KTM) ees 2 minutit ja 4 sekundit. Kolmandaks sõitis end üldarvestuses Antti Helsten (Husqvarna), kes jäi teisest kohast 35 sekundit. Eestlastest oli parim 21-se koha saanud Elary Talu (KTM), tema kaotas Remesele juba 8 minuti 23 sekundiga. Klasside kaupa eraldi võttes sõitsid end E1 klassis esikolmikusse soomlased Remes, Hellsten ja Kimmo Hurri (KTM), klassi ainus eestlane Priit Biene (Husqvarna), kes saavutas absoluutarvestuses 31-se koha, oli 9.

E2 klassis võidutses Eemil Pohjola (Husqvarna) Henric Stigelli (KTM) ja Matias Savo (Beta) ees, E3 kolm parimat olid aga Nikander, Jiri Leino (Beta) ja Mika Tamminen (Husqvarna), Talule kuulus selles klassis kuues koht, samas klassis osalenud Mart Meeru (KTM) pidi aga katkestama, kuna ta sõitis teise ringi lõpus ühele kännule otsa ja tema sõiduvahend muutus selle tagajärjel kasutuskõlbmatuks.

Kui laupäeval said sõitjad päikeselist ilma nautida, siis pühapäeval kallas vihma ning rada muutus väga libedaks. Remes ei lasknud end aga sellest häirida ja näitas, miks ta MM-il teravaimas tipus on. Seekord oli ta edu teiseks tulnud Hellsteni ees 2 ja pool minutit, kolmandaks tuli Nikander, kes jäi omakorda Hellstenist 43 sekundit. Talu oli raskel rajal lõpuks 26. ja Biene taas 31. E1 klassis võitis Remes Hellsteni ja Henry Oleniuse (TM) ees, Bienele kuulus taas 9-s koht. E2 esikolmik oli eile Stigell, Pohjola ja Salo ning E3-s Nikander, Marko Tarkkala (Beta) ja Leino, Talu platseerus jälle kuuendaks.

Soome meistrivõistlused jätkuvad 8.-9. augustil Jämsäs, kus samal ajal toimub ka Euroopa meistrivõistluste etapp.