Osades võistlusklassides olid uued võitjad, osades aga samad, kes päev varem esimestes sõitudes.

BMW 325 klassi teises sõidus asus esmalt liidriks Enar-Klaus Kunman, kes aga selle koha loovutas Mikk Maatenile, kes ka sõidu võitis. Kunman pidi tunnistama ka Allan Tigase paremust, kes lõpetas teisena, Kunman kolmas. Konkurents oli ülitihe, sest esikolmik mahtus kõigest 1,5 sekundi sisse. Koit Toome, kes alustas sõitu avaringilt tulles kuuendal kohal, pidi selle järgmisel ringil paraku katkestama tehinikarikke ehk käigukangi murdumise tõttu.

Vormel Scandic klassis oli pinge üleval juba alates stardist, kui Raimo Kulli ja Karl-Gustav Annus valestardi tegid. Mõlemale lisati selle eest 20 sekundit trahvi ja kuigi Kulli sõitu avasõidu võitja Antti Rammo ees juhtis, ei suutnud ta trahvi tagasi sõita ja oli sunnitud leppima kolmanda kohaga Rammo ja Tõnis Vanaselja järel. Karl-Gustav Annus oli neljas ja Markus Jugala viies.

HRX Camaro Cup sarjas oli esikolmik teises sõidus järgmine: Janel Nurminen, Jari Nurminen ja Toni Lähteenmäki. Raivo Hääl oli taas viies. Baltic Open klassis sai võidu Vitali Kalmi, teine Meelis Annus ja kolmas Karlis Nikiforovs. Kumho Challenge klassis pidi avasõidu võitja Peeter Peek leppima kolmanda kohaga, sõidu võitis Janis Cieklas ja teine oli Artjom Koclamazasvili.

Eesti autoringraja meistrivõistluste avaetapi detailsed tulemused: http://www.mylaps.com/en/events/1016599