Vaatamata palavale suveilmale oli publikut omajagu. Võistlejad ning nende masinad pidasid väga hästi vastu ja tänu sellele ei pidanud võistlust katkestama mitte ühelgi korral.

Välisvõistlejad Ilmars Zausajavs ja Normunds Lacis sõitsid mõlemad välja 8,5 sekundilise aja ja oodata oli väga põnevat finaali. Pinget lisasid Riivo Sinijärv ja Reino Poom. Peaaegu kogu võistluse tõrkuva mootori juhtajuga konkurentsis püsida üritanud Sinijärv finaali siiski ei jõudnud. Alla pidi vanduma ka Poom, kuna lõunanaabrid suutsid olla kiiremad. Lätlaste finaal saigi teoks. Zausajevs suutis Lacise selja taha jätta ja kõige võimsama ja kiirema klassi kaksikvõit Lätti.

SuperComp klassis sõitsid võidu ainult kaks võistlejat - Mati Põld ja Lauri Soots. Põnevust jätkus. Soots on tuntud üliheade startidega ja ta kinnitas seda veelkord. Esikoht talle. Põld pidi veovõllide purunemise tõttu katkestama.

Mootorrataste Pro klassis tegi turbo Kawasakil superilusad starte Nils Laur, sõites välja aja 8,888 sekundit. Pole küll enda parim aeg, aga ilus siiski.

Driftimees Randar Kajo tuli proovima kiirendusrada ja see õnnestus tal 100%. Oma klassi võit. Võimsate tänavaautode klassis Street B tegi platsi puhtaks Kaido Reisser Audi S4-l.

Alljärgnevad olid oma klassi parimad:

StreetBike
1. Erko Poska
2. Rasmus Lipson

ProBike
1. Deivid Urbus
2. Nils Laur

Junior Bracket
1. Dan Siimson
2. Marcel David Tõeleid

Street/A
1. Ahto Vasar
2. Roland Kallaste

Street/B
1. Kaido Reisser
2. Andres Arnover

Sportsman ET/ Pro ET
1. Ago Kravets
2. Delvis Siimson

Street modified
1. Randar Kajo
2. Kristo Luhaäär

SuperComp
1. Lauri Soots
2. Mati Põld

Outlaw
1. Ilmars Zausajevs
2. Normunds Lacis