Quad Open klassis olid kohal kõik Eesti parimad, kes viimastel aastatel ka meie rahvuskoondiste ridades osalenud. Avasõitu asus juhtima Martin Adamson (Husqvarna, RedMoto Racing), kes sai liidrina sõita paar esimest ringi, kuid siis tõusis liidriks Kevin Saar (Honda, Pärnu MC Catwees Honda Racing), kes kadus seejärel konkurentidelt vaikselt eest ning võttis lõpuks kindla võidu. Adamson pidi ülejäänud distantsi võitlema Martin Filatoviga (Honda, Kagu MK Catwees Honda Racing) ning mõni ringi enne lõppu sai Filatov oma tahtmise ja lõpetas ise teisena.

Teine sõit algas sarnaselt esimesele, kuid seekord sai Saar Adamsonist kiiremini mööda ja ka sellest sõidust tuli noormehele kindel esikoht. Adamsoni ja Filatovi duell lõppes selles sõidus samuti viimase võiduga.

Kahe sõidu kokkuvõttes oli esimene seega Saar (50 punkti), teine Filatov (44 p) ja kolmas Adamson (40 p). Esikuuikusse sõitsid end veel Priit Järvloo (Kawasaki, Sõmerpalu MK, 36 p), Rene Tarend (Yamaha, Sõmerpalu MK, 32 p) ja Argo Abel (Yamaha, Kagu MK, 29 p).
Kevin Saar (311), Martin Filatov (30), Martin Adamson (73)

Korvid ja Korvid Hobby esimest ühist sõidu alustasid kõige paremini üllatuslikult Hobby klassi sõitjad Siim Mokrik/Villem Saarna (AYR-KTM, Linnamäe MK), kes pidid aga põhiklassi sõitjad peagi mööda laksma ning tagatipuks purunes neil esirehv ja nad said kirja 17. koha. Seejärel juhtisid sõitu Margo Sonn koos lätlase Arturs Lintersiga (Husqvarna, Kose AMK), kuid varsti möödusid neist Markus Normak/Karl-Albert Kasesalu (Zabel, MK GasGas). Sonn/Linters püsisid liidritel väikse vahega kannul, kuid ohtlikuks kordagi ei muutunud ning Normak/Kasesalu võitsid sõidu. Kolmandana ületasid lõpujoone Renee Reinu/Maurice Lina (KTM, Kohila Motospordi Klubi).

Teises sõidus asusid liidriteks Sonn/Linters, kuid peale paari ringi pääsesid Normak/Kasesalu nendest taas mööda ja asusid vaikselt vahet suurendama. Mõned ringid enne lõppu hakkas aga liidrite tsikkel imelikku häält tegema ja meeste tempo aeglustus veidi. Õnneks tuli aga sõidu lõpp enne, kui Sonn/Linters nendele päris jõudsid ja Normak/Kasesalu said ka teise võidu. Kolmandaks sõitsid end seekord avasõidu viiendad Tanel Reesna/Teet Eier (Zabel).

Kahe sõidu kokkuvõttes võitsid avaetapi Normak/Kasesalu (50 p), teised Sonn/Linters (44 p) ja kolmandad Reesna/Eier (36 p). Hobby arvestuses võidutsesid Janek Soidla/Krister Kindel (Yamaha, Lääne MK) Mokrik/Saarna ning Ivo ja Ralf Kütt (AYR-KTM) ees.
Markus Normak/Karl-Albert Kasesalu

Korvide veteranide mõlemad sõidud võitsid aga Urmas Sugasep/Dmitri Rodionov (KTM, Sõmerpalu MK) Argo Põldsaar/Ruslan Talf (KTM, Kohila Sidecar Cross Team) ning vendade Sverre ja Alar Lamp (AYR-KTM, Saku MK) ees.

Quadide veteranides võttis aga võidu soomlane Petri Kares (Yamaha), kellele järgnesid Olari Saarme (Yamaha, Pärnu MC) ja Valdur Vingisaar (Yamaha, Yamamoto RC). Samades sõitudes osalenud juunioride parim oli lätlane Kristjans Sondors Janno Oja (Yamaha, Tihemetsa MK) ja Joosep Eesmäe (Honda, Pärnu MC Catwees Honda Racing) ees. Hobby arvestuse parim oli Endri Lind (Yamaha, Pärnu MC), teiseks tuli Priit Plaado (Yamaha, RedMoto Racing) ja kolmandaks Raini Roomets (Can-Am, MK K&K) ning naistes võidutses soomlanna Sofia Valkama ja teise koha sai Läti preili Undine Ulmane (mõlemad Yamaha).

Noorte Quad 200 parim oli venelane Aleksander Lebedev (Yamaha), teiseks tuli Mihkel Salujõe (Honda, HRC Racing Team) ja kolmandaks võitja kaasmaalane Semjon Korostelev (Honda). Nendega koos võistelnud Quad 100-s võidutses aga Rasmus Sõna (Honda, Äksi MK), kellele järgnesid lätlane Karlis Neija (Honda) ja Tanel Põdra (Honda, Pärnu MC Catwees Honda Racing).

Kõige väiksemates Quad Kids klassis võttis võidu Läti poiss Karlis Straubergs (Apex), teise koha sai Karl Koho (Apex, Äksi MK) ja kolmanda Pätrik Ilm (Apex, Linnamäe MK).

Järgmine Eesti meistrivõistluste etapp toimub 26.-27. mail Tartu lähistel Lange Motokeskuses, kus antakse avalöök ka sooloklasside tänavustele meistrivõistlustele.
Kiviõlis toimub sellel aastal aga veel kaks suuremat motokrossi, kui 16.-17. juunil on seal Kiviõli Motofestival, mille raames peetakse traditsiooniliselt korvide MM- ja quadide EM-etapp ning 14.-15. juulil sõidetakse seal aga Eesti meistrivõistluste kolmas etapp.