Stardis varem liikuma hakanud sõitjate põhjustatud segaduse tagajärjel põrutas sarja liider Jean-Eric Vergne Korjusele tagant sisse ning lõhkus eestlase masinal rehvi.

"Ma ei näinud rohkem midagi, kui seda, et tagant sisse sõideti. Selle pärast kaotasin ka juhitavuse," kommenteeris Korjus stardi järgset liivaplatsile sõitu.

Korjus pidi purunenud rehvi tõttu kohe esimesel ringil boksi minema. Pärast rehvivahetust rajale naasnuna selgus aga, et masin on liigselt kannatada saanud: "Lootsin, et auto jäi terveks ning ei pea üldse boksi minema. Kuid hiljem selgus, et ei saa enam edasi sõita."

Küsimuse peale, kas vormeliäss konkurendi apsu peale pahane ka oli, vastas Korjus: "Alguses oli ikka närvis, aga eks sellised asjad käivad autospordi juurde."

Erinevatel põhjustel on Korjus pidanud katkestama kuuest sõidust neli. Ülejäänud kaks võidusõitu on eestlane võitnud. Viimane esikoht tuli just Monza etapi esimesel päeval: "Üldkokkuvõttes olen nädalavahetusega rahul.
Hooaja esimene sõit oli minu viga, tegemist oli ikkagi esimese sõiduga sarjas. Kuid Spas ja nüüd Monzas ei olnud mina süüdi."

"Nüüd edaspidi pole punktitabelis teistele järele jõuda enam nii kerge. Vastased on pea kahekordselt eest ära ning iga nädalavahetus on erinev."

Korjus hoiab tabelis hektel viiendat kohta 50 punktiga. Jean-Eric Vergnel on esimesena 90 punkti.